Kış Aylarında Beslenirken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Bağışıklı için Omega-3!

Antioksidan özelliğe sahip olan omega-3 bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olacaktır. Omega-3 kaynağı olarak, kış aylarında sofralarımızın vazgeçilmesi balığın tüketimini arttırın. Balık türü olarak; yağlı balıklardan somon, ringa, sardalye, ton, uskumru gibi tercih ederken, pişirme işlemlerinden buğulama şeklini tercih edin. Ayrıca ceviz, badem, soya filizi, nohut, keten tohumu ve semizotu iyi birer omega-3 kaynağıdır.
18504
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.