Kırmızı Et Tüketirken Bunlara Dikkat Edin!

Güncellenme tarihi:
Öğlen et, akşam sebze tüketin:

Kolay pişen kolay sindiriliyor! Beslenme ve Diyet Uzmanı Özge Öçal bir besin ne kadar kolay pişiyorsa vücut tarafından da o kadar hızlı sindirildiğini belirterek şu bilgileri veriyor: “Güneşin batışıyla beraber insanoğlunun metabolizmasının yavaşladığı bilinen bir gerçek. Etin sindirimi, sebzelerin sindirimine göre bir hayli zor. Bu yüzden metabolizmanın yavaşladığı saatlerde bir de sindirimi zor bir besin tüketmek ertesi gün yorgun kalkmanıza neden olabiliyor”
Yayın tarihi: 25.08.2017
9829
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.