Kansere neden olan 5 yiyecek!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
4. Kızarmış patates

Lokmalar gibi, kızarmış patates de hidrojene yağdan yapılır, sonra yüksek ısıda kızartılır. Bunlar ayrıca, kızarma işlemi sırasında ortaya çıkan ve kansere neden olan akrilamid maddesini de içerir. Bunlara “patates kızartması” yerine “kanser kızartması” desek daha doğru olur.
121091
YORUMLAR

bu tarz haberlere daha çok yer verinki bilinçlenelim. manken fotoğraflarındansa...

asdfhjkl 15.11.2011 20:41:34

Kraker nasıl kanser yapıyor biri bana açıklasın lütfen!?:s

ouzksk 13.11.2011 21:10:24

E NE KALDI OZMN YEMEK İÇİN..

İSİMSİZ 13.11.2011 11:15:30

cok haklılar bunları yememeliyiz ama malesef tamamen engelliyemiyoruz. kesinlikle azaltılmalı hem kilo acısındanda iyi

seyda aslan 12.11.2011 23:16:40
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.