Kansere neden olan 5 yiyecek!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
3. Yağda kızarmış şekerli çörek veya lokma

Lokmalar kansere yol açan çiftli dertlerdir. Birincisi, bunlar beyaz undan, şekerden ve hidrojene yağdan yapılır, sonra yüksek ısıda kızartılır. Bunlar, belki de kanser riskini arttırmak için yiyebileceğiniz en kötü yiyecektir.
121004
YORUMLAR

bu tarz haberlere daha çok yer verinki bilinçlenelim. manken fotoğraflarındansa...

asdfhjkl 15.11.2011 20:41:34

Kraker nasıl kanser yapıyor biri bana açıklasın lütfen!?:s

ouzksk 13.11.2011 21:10:24

E NE KALDI OZMN YEMEK İÇİN..

İSİMSİZ 13.11.2011 11:15:30

cok haklılar bunları yememeliyiz ama malesef tamamen engelliyemiyoruz. kesinlikle azaltılmalı hem kilo acısındanda iyi

seyda aslan 12.11.2011 23:16:40
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.