Kalp Dostu 10 Besin

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Balık

Balık içeriğindeki omega-3 yağ asidi sayesinde kötü kolesterolün düşmesinde ve iyi kolesterolün artmasında fayda sağlıyor. Aynı zamanda kanda pıhtılaşmayı azaltıyor ve trigliserid seviyesinin düşmesinde etkili oluyor. Bunların yanı sıra kalp ritminin düzenlenmesine de yardımcı oluyor. Tüm bu etkileri nedeniyle bizi kalp damar hastalıklarından koruyan besinlerin en üst sıralarında yer alıyor. Bunun yanı sıra proteinden de oldukça zengin olan balığı buğulama ya da ızgarada olarak haftada 2-3 kez yemeye özen gösterin.

Kalp Hastalığının 10 İlginç Sinyali
14414
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.