Hiç Bilmediğiniz Makarna Çeşitleri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Buğday melezleştirildiği zaman bu süreçte çoğu besin değerini kaybediyor ve en önemlisi de bu buğday çeşidi çok daha fazla glüten içeriyor. Elde üretilen klasik besin değeri yüksek makarna ile karşılaştırdığımız zaman seri üretimle elde edilen besin değeri düşük makarnanın birçok kişide bağırsak ve sindirim sorunları yaratmasının sebebi bu. Yerel İtalyan makarnasına istediğimiz her an ulaşmanın zor olduğunu biliyoruz ama bunun yerine keyifle yiyebileceğiniz benzer sağlıklı seçenekler olduğunu söylesek?
15254
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.