Gluten Alerjisi Olanlara Glutensiz 4 Nefis Tarif

Güncellenme tarihi: 14.11.2017
Gluten, insanlar tarafından çok sevilen ve bolca tüketilen ana tahıl buğday, çavdar ve arpada bulunan bir protein çeşididir. Gluten alerjisi olanlar bu üç tahılı içinde bulunduran ekmek, makarna, bulgur, irmik, kek, börek, kurabiye ve benzerleri yiyecekleri tüketemez. Bu da hayatlarından birçok lezzetli yemeğin çıkarılması anlamına gelir. Ancak neyse ki ekmekten kısıra kadar glutensiz hazırlanabilecek birçok tarif bulmak mümkün.

Kaynak Fotoğraflar:Hürriye Arşiv
3366
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.