Farklı kültürlerden en sağlıklı sandviçler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Nasıl yapacaksınız?
Büyük bir kâsede ton balığı, kereviz, fesleğen ve limonu karıştırın. Pitanın tek tarafına zeytinyağı sürün. Tavaya veya ızgaraya zeytinyağlı kısımlar altta kalacak şekilde yerleştirin, 30 saniye ile bir dakika arası ısıtın. Ilık pitaları tavadan alıp ikiye bölün. İçlerini açıp ton balığını ilave edin.

Altı kişilik. Servis basına 241 kalori, 4 gr yağ (1gr'ı doymuş), 37gr karbonhidrat, 570 mg sodyum, 2 gr lif, 14 gr protein.
34421
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.