Daha sık tüketin!
.
Kırmızı meyvelerAntioksidan etkisi taşıyan böğürtlen, kiraz, yaban mersini, ahududu cildin güçlenmesine ve nemlenmesine yardımcı olur. Mahmure.com Editörü: Duygu ÇELİKKOL
BaharatlarNeredeyse tüm baharatlar vücudun alkalin salgılamasına yardımcı oluyor ve çeşitli hastalıklarla mücadele etmenizi kolaylaştıran antioksidan takviyesi yapıyorlar. Özellikle bol nane, fesleğen, kuşdili, zcrdcçal, zencefil, kişniş otu, kimyon, dereotu, maydanoz ve tarhun otu tüketmeniz tavsiye ediliyor.
LimonGünde en az iki kez limonlu su içmelisiniz. Alkalin içeren bu meyve, tükettiğiniz asitli besinlerin zararını en aza indirgeyecektir.
BalıkHaftada iki ya da üç kez balık tüketmek düzenli olarak anti-aging krem kullanmak ile eşdeğer... Özellikle somon içerisinde yer alan omega-3 kızarıklık, alerji ve kırışıklıkların oluşumunu yavaşlatmakta oldukça etkili. Hatta konserve ton balığı dahi cilt sağlığı açısından çok faydalı. Selenyum ise cildin elastikiyetini koruyor.
Filtre suArtık birçok markanın su filtresi bulunuyor. Bu filtreler asitleri ayrıştırırken, sağlıklı içeriklerin etkisini ise artırıyor. Günde ortalama sekiz bardak su tüketmeyi ihmal etmeyin.