Bunları yerken dikkatli olun!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Rhubarb (uçkun-yayla muzu)

Türkiye’de Van Gölü çevresinde yetişen, uçkun ve yayla muzu isimleriyle bilinen bu sebzenin kırmızı, etli sapları en çok tatlı yapımında kullanılıyor. Hatta bu yüzden ona “tart bitkisi” de deniyor. Ancak yaprakları yenilirse zehirlenme yaşanabiliyor.
46777
YORUMLAR

Herseyi anladim ama yesil sebzeleri anlayamadim. Marul, ispanak gibi yiyecekler gerçekten zararlimi? Yesil sebzelere nasil dikkat edin dersiniz hepsinde vitamin var salata turu

Gökhan1990 12.03.2010 17:06:48
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.