Bu Besinlerle Kalp Güçleniyor!

Güncellenme tarihi: 13.04.2017
•Çağla

Çok kısa süreli bir bahar meyvesi olan çağlaya nisan ayı bitmeden mutlaka sofralarınızda yer verin. İçerdiği yüksek E vitamini sayesinde antioksidan özellik taşıyan çağla bu sayede kötü kolesretol olan LDL’yi düşürüyor. Zeytinyağının içerdiği tekli yağ asitlerini içeriyor. Kalp ve damar sağlığının korunmasında önemli rolü olan çağla, içerisindeki yüksek magnezyum sayesinde toplar ve atar damarları geliştiriyor, kanın oksijenlenme miktarını artırıyor. 1 porsiyon meyve hakkınızı 12 adet çağladan yana kullanabilirsiniz; tabi tuzsuz tüketmek koşuluyla! Ekşi tadını diğer yeşilliklerle dengelemek için salatalarınıza ilave edebilirsiniz.
10153
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.