Bu Besinler Kansere Karşı!

Güncellenme tarihi: 05.12.2016
Brokoli, Brüksel Lahanası, Lahana, Karnabahar

Kükürtlü olan bu sebzelerin içeriğinde isotiyosiyanatlar ve indoller gibi antioksidan bileşikler bulunuyor. Yapılan çalışmalar, bu sebzelerin tüketilmesinin kanser oluşumunda rol oynayan hatalı genetik kodlarını değiştiğini ve özellikle kolon, rektum, mide, akciğer, prostat ve pankreas kanserlerine karşı vücudu savunduğunu gösteriyor. Çiğ olarak tüketildiğinde kanser koruyucu enzimler daha fazla üretiliyor. Ancak tiroit hormonuyla ilgili sorununuz varsa, bu sebzeleri pişmiş olarak tüketmeye dikkat edin.
16994
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.