Baklagiller Ailesinin Baş Tacı: Keçiboynuzu

Güncellenme tarihi:
Görüntüsü pek hoş olmasa da keçiboynuzunun içerisinde şeker tadı veren bir sıvı vardır. Keçiboynuzu taze olarak, kurutularak, toz haline ya da pekmez haline getirilerek tüketilebilir. Selenyum, potasyum, magnezyum başta olmak üzere birçok mineral ve element içeren keçiboynuzu her açıdan sağlığa katkı sağlıyor.

İşte baklagiller ailesine mensup olan keçiboynuzunun birbirinden ilginç faydaları…

Kaynak fotoğraflar: Alamy
Yayın tarihi: 05.04.2018
366130
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.