Baharatı doğru kullanma rehberi!

Güncellenme tarihi:
Yağı, şekeri, unu en aza indirip baharatlarla hafif ve lezzetli yemekler yapmak mümkün. Diyetisyenler, yemeklerde özellikle tarhun, fesleğen, kekik, nane, pul biber, kişniş, zerdeçal, kimyon, sarımsak ve limon kullanmaktan kaçınmamak gerektiğini söylüyor.

Kilo kontrolünde ve diyette başarılı olmak, hafif yiyeceklerle doyma hissine ulaşmak için baharatları doğru besinlerle kullanmakta fayda var. Peki, hangi besinle hangi baharatı tüketmek daha iyi olur?
Yayın tarihi: 10.06.2011
26851
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.