Bağışıklık diyeti ile hastalanmaya son!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Önce şarap sonra akşam yemeği
Akşam yemeğiyle birlikte şarap içmek (kalbine yararlı olmakla birlikte), yemek zehirlenmesini daha bir şey olmadan engeller. Oregon State Üniversitesi araştırmacıları şarabın; koli basili, listeria ve salmonella gibi çeşitli hastalıklara sebebiyet veren mikrop ve bakterilerin oluşumunu engellediğini tespit etmişler. Laboratuar çalışmalarında şarabın içeriğini oluşturan; etanol, organik asitler ve düşük pH’ın, mikropların genetik yapısını karıştırdıkları anlaşılmış. Araştırmacılar bütün şarapların aynı etkiyi yarattığını ama kırmızının daha güçlü olduğunu söylüyor.
68239
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.