Bağışıklık diyeti ile hastalanmaya son!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Yoğurdu kim sevmez!
Kesilmiş sütün suyundan elde edilen protein, bağışıklığı etkili biçimde güçlendiren bir kokteyldir. Sistein adı verilen (ve bedende glutatyona dönüşen) amino asit bakımından oldukça zengindir. Glutatyon güçlü bir antioksidan olup, hücreleri, bakteri ve virüsler yüzünden meydana gelen hastalıklara karşı destekler. Bu proteini içmek yerine yoğurda ilave edip de yiyebilirsiniz. Normalde yoğurt kâsesinin üzerinde oluşan temiz sıvı genelde kesik süt proteinidir. O yüzden o kısmı dökmeyip, tekrardan yoğurdun içine karıştırmalısınız.
68018
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.