Bağışıklık diyeti ile hastalanmaya son!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Bal kürü
Kolay sindirilen bal bağırsak ve böbreklerin daha iyi çalışmasına da yardımcı olur. Bilindiği gibi bal önemli bir enerji kaynağıdır. Yapılan araştırmalarda da tespit edildiği gibi yorgunluğu giderip, hem beynin hem de bedenin çalışmasını kolaylaştırır. Ayrıca tansiyonu düşürür, kansızlığı giderir, damarları açar, cildi yumuşatır, nezle ve öksürüğe iyi gelir, alerjik durumları önler, ülsere faydalıdır ve ağrı dindirici özelliği vardır. Bütün bunların yanında üç gün süreyle uygulayacağın bal kürü bağışıklık sistemini bir hayli güçlendirir. Sabah, öğle ve akşam birer yemek kaşığı yemelisin. Acıktığında aralarda yine bal tüketmelisin. Ayrıca bol bol su içebilir ve sadece bir parça doğal ekmek yiyebilirsin.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu
68254
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.