5 Sağlıklı Pratik Tatlı Tarifi

Güncellenme tarihi: 23.08.2017
VİŞNELİ BUZ ÇUBUKLARI

MALZEMELER

1/2 kg tatlı vişne

1/2 su bardağı şeker

1 yemek kaşığı balsamik sirke

HAZIRLANIŞI

Vişneleri ayıklayın.Üzerine şekeri serperek karıştırın ve yaklaşık 20 dakika oda sıcaklığında bekleterek şekerin erimesini ve vişnenin suyunu bırakmasını sağlayın. Karışımı mutfak robotuna alın, üzerine balsamik sirkeyi de ekleyerek püre haline getirin.Bu karışımı 'meyveli buz' kalıplarının içine doldurun. Çubukları kalıpların ortasına takın, tamamen donuncaya kadar en az 3 saat dondurucuda bekletin.
9831
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.