Tatil Sonrası Toparlanma Diyeti

Güncellenme tarihi: 05.09.2017
Öğle(12:00-13:00): 1 el büyüklüğünde ızgara tavuk/yağsız et veya 4-5 adet ızgara köfte 1 kase cacık veya 1 su bardağı ayran+Yağsız bol salata(bol sirke ve limon)

Ara öğün(15:30-16:00): 2 adet bütün ceviz+1 fincan şekersiz kahve

Akşam(19:00-20:00): 1 el büyüklüğünde ızgara hindi veya tavuk 1 kase bol dereotlu cacık+Yağsız bol salata(bol sirke ve limon)

Ara öğün(21:30-22:00): 1 kase light yoğurt+1 yemek kaşığı öğütülmemiş keten tohumu
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.