Şipşak Yapabileceğiniz 17 Tarif!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Limon + Krema + Şeker = Limonlu Puding

4 limon 2+1/4 su bardağı şeker 3+1/2 krema Limon kabuklarını rendeleyin bir kaba alın ve üzerini kaplayacak kadar su ekleyip kaynatın. Süzün ve limonların üzerine 1+1/4 su bardağı şeker ve su ekleyip tekrar kaynatın. (şurup 2/3 su bardağı kalana kadar kaynatmaya devam edin.) Karışımdaki limon kabuklarını alın ve kalan şekeri üzerine ilave edip karıştırın. Soğuyan limon şurubuna kremayı ekleyin ve 15 dk pişirin. Tekrar soğutun içerisine şekerli limon kabuklarını ve limon suyunu ekleyip karıştırın. Buzdolabında soğutun.
65330
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.