Salatayla ilgili 5 mit

Güncellenme tarihi:
3. Yapraklı sebzelerin hepsinin besleyici değerleri aynıdır.
Yapraklı sebzelerin renkleri açıldıkça besleyici öğeleri de bir o kadar azalır. Açık renkli bir atom salata düşük derecede A, C vitaminleri, demir ve lif değerlerine sahiptir. Koyu yeşil renkteki ıspanak yapraklarında ise yüksek derecede magnezyum, demir ve kalsiyum vardır. Ispanağın antioksidan değerleri de yüksektir.
Yayın tarihi: 12.03.2010
27959
YORUMLAR

size katılıyorum ama yinede bazı yemeklere göre çok çok iyı

gamze çelik 16.03.2010 13:54:09
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.