Salatayla ilgili 5 mit

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
3. Yapraklı sebzelerin hepsinin besleyici değerleri aynıdır.
Yapraklı sebzelerin renkleri açıldıkça besleyici öğeleri de bir o kadar azalır. Açık renkli bir atom salata düşük derecede A, C vitaminleri, demir ve lif değerlerine sahiptir. Koyu yeşil renkteki ıspanak yapraklarında ise yüksek derecede magnezyum, demir ve kalsiyum vardır. Ispanağın antioksidan değerleri de yüksektir.
27608
YORUMLAR

size katılıyorum ama yinede bazı yemeklere göre çok çok iyı

gamze çelik 16.03.2010 13:54:09
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.