Bu yiyecekler harbiden zayıflatıyor!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
KURU KAYISI
Potasyumun zengin kaynaklarından olan kayısı, yazın taze, kışın kuru olarak düzenli olarak tüketilmesi önerilen bir besindir. Besleyici, sindirim sorunlarına yardımcı; stresi, kansızlığı önleyici özellikleri olan kayısı, yağ yakma üzerinde metabolizmayı destekleyici olarak da görev yapar. Öte yandan lifli besinler kan şekerinin dengeli yükselmesini sağlar. Ayrıca zararlı maddelerin barsakta kalma süresini kısalttıkları için de tokluk hissini sağlamada da faydalı oldukları saptanmıştır.
186468
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.