Birbirinden Lezzetli Diyet Tarifler

Güncellenme tarihi: 19.01.2017
Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree) Tarifi İçin Malzemeler

Yarım kilo labne (az yağlı)
5-6 tatlı kaşığı şeker (veya 5-6 adet tatlandırıcı)
1 yumurta
Yarım paket sade vanilyalı puding tozu (yada 1 tatlı kaşığı mısır nişastası ve bir paket vanilya)
2-3 yemek kaşığı su
1 yemek kaşığı pembe toz içecek
1 kâse dondurulmuş vişne (mevsiminde taze de olur)

Nefis Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree) Tarifi Yapılışı

Öncelikle tatlandırıcı/şeker ve puding tozunu karıştırma kabımıza alıp biraz su ile eritiyoruz. üzerine yumurtayı kırıp karıştırıyoruz. Labnesini ilave edip krema haline gelene kadar karıştırmaya devam ediyoruz. 2-3 yemek kaşığı karışımdan alıp ayrı bir kâseye koyup üzerine pembe toz içecek ekleyip karıştırıyoruz. Tabanda farklı bir görüntü sağlamak için. Pembe karışımı tepsimizin tabanına sürüp özerine vişneleri dağıtıyoruz. En son üstüne kalan karışımı döküp düzlüyor ve 200 derece fırında 45 dakika pişiriyoruz.
28951
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.