Beyaz un mu, esmer un mu?

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Bünsa Soya Unu
Soya unu nişasta oranının düşük olması nedeniyle ekmeklerde buğday ya da çavdar ununun yerine kullanılamıyor. Ancak ekmeklere yüzde 20 oranında karıştırılabiliyor. Protein yönünden son derece zengin, bu nedenle et proteinlerinin yerine kullanılması son derece yaygın. Ayrıca kızartma yaparken yağın emilmesini önlemeye yardımcı olduğu için kızartmalarda kullanmak için ideal.
Enerji 330 kcal. Karbonhidrat 30.4 gr. Yağ 1.5 gr. Protein 54 gr. Lif 3.7 gr. Kalsiyum 260 mg. Çinko 5 mg. B1 0.6 mg. Niasin 2.5 mg. Demir 14 mg.
41518
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.