Basen Eriten Diyeti Listesi

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
19. Gün Menüsü

Sabah Kahvaltısı

* Keçi sütü ( 1 su bardağı )
* Müsli ( 3 yemek kaşığı )
* Yulaf ( 2 yemek kaşığı )

Ara Öğün

* Kivi ( 1 tane )
* Badem ( 1 avuç )

Öğle Yemeği

* Karışık salata ( bol yeşillikli )
* Tavuk göğsü ( 150 gram ızgara )
* Enginar ( haşlanmış 1 kase )
* Sivri biber ( 2 tane közlenmiş )

Ara Öğün

* Armut ( 1 tane )

1 Saat Sonra

* Yoğurt ( 4 yemek kaşığı )
* Keten tohumu ( 1 tatlı kaşığı )

Akşam Yemeği

* Yeşil mercimek yemeği ( 6 yemek kaşığı )
* Karışık salata
*Sivribiber ( közlenmiş 2 tane )

Gece

* Kabak çekirdeği ( tuzsuz 1 avuç )
* Bitki çayı ( 1 fincan )
66406
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.