Akşamdan kalma olmamak için…

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kırmızı Şarap

Akşamdan kalmalık derecesi: 7/10 Mayalanmış üzüm suyundan yapılan kırmızı şarabın olgunlaşması için en az üç yıl bekletilmesi gerekir.

Kalori: Standart bir kadehte 120 kalori vardır.

Avantajları: Kan pıhtılaşmasını durdurur, iltihapları azaltır. Kalp hastalıklarını ve damar tıkanıklığını engeller.

Dezavantajları: Kırmızı şarap içicileri, bira ve beyaz şarap tercih edenlere göre daha ağır bir sarhoşluk süreci yaşar, iki tip alkol üretir; etanol ve metanol.
19395
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.