MEB AÖL 3. DÖNEM SINAV TAKVİMİ 2024 || Açık lise 3. dönem sınavları ne zaman, tarih belli oldu mu? Takvim paylaşıldı!

Güncelleme Tarihi:

MEB AÖL 3. DÖNEM SINAV TAKVİMİ 2024 || Açık lise 3. dönem sınavları ne zaman, tarih belli oldu mu Takvim paylaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2024 17:56

AÖL 3. dönem sınav tarihi, lise eğitimine açıktan devam öğrencilerin gündemine geldi. Açık lise ikinci dönem sınav sonuçlarının belli olmasıyla gözler 3. dönem sınav tarihine çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı daha önce sınavların Temmuz ayında e-Sınav şeklinde yapılacağını duyurmuştu. Peki Açık lise 3. dönem sınavları ne zaman, hangi gün? İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

AÖL sınav tarihleri MEB tarafından duyuruldu. Açık lise öğrencileri AÖF 3. dönem sınavları için araştırmalara hız kazandırdı. Açık Öğretim Lisesi sınavları daha önceki dönemlerde olduğu gibi yüz yüze gerçekleştiriliyor. Açık Lise 3. dönem sınavı ne zaman yapılacak? İşte AÖL sınav tarihi...

AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN 20234?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2024 yılı sınav uygulama takvimine göre Açık Lise 3. dönem sınavları 20-21 Temmuz tarihlerinde uygulanacak.

AÖL SINAV DEĞERLENDİRMESİ

Açık öğretim liseleri sınavları 3 oturum halinde uygulanıyor. Her bir oturum için adaylara 100 (yüz) dakika süre tanınıyor.

Açık Lise sınavları değerlendirme 100 puan üzerinden yapılacak. Yanlış cevaplar sınav puanı hesaplamasında değerlendirmeye alınmayacak. Puan hesaplaması, puanın en yakın tam sayıya matematiksel olarak yuvarlanmasıyla yapılacak.

Haberin Devamı

MEB AÖL 3. DÖNEM SINAV TAKVİMİ 2024 || Açık lise 3. dönem sınavları ne zaman, tarih belli oldu mu Takvim paylaşıldı