GeriAstro Gündem 2018 Yıllık Burç Yorumlarınız!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2018 Yıllık Burç Yorumlarınız!

2018 Yıllık Burç Yorumlarınız!

"2018 yıllık burç yorumlarınız... 2018 yılında burcunuzu neler bekliyor? Astrolog Aygül Aydın, aşktan kariyere, sağlıktan paraya kadar 2018'de burcunuzu nelerin beklediğini anlattı. İşte 2018 Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu, Balık burcu yıllık burç yorumları!"

2018 yılında burçlarınızı neler bekliyor? Burçların 2018 yılına genel bakışı, burçları bekleyen kariyer planlarından aşk ve ilişkilere kadar tüm detayları Astrolog Aygül Aydın yazdı... İşte 2018 yıllık burç yorumlarınız...

KOÇ

Koç Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Koç'lar acısıyla tatlısıyla kocaman bir yılı geride bıraktık. 2018 sizler için çok önemli bir yıl olacak. 7 yıldır Uranüs sizin burcunuzda farklı başlangıçlar ve bitişler yaşattı. Sizlere kontrol edilmesi zor enerjiler de taşıdı. Yaşantınızı özellikle 2014 yılından bu yana önemli ölçüde değiştirdi ve bağımlılıklarınıza karşı sizi geliştirdi. Kolektif gezegen olan Uranüs’ün Mayıs ayında Boğa burcuna geçecek olmasıyla beraber artık finansal kazanımlarınız ve yatırımlarınızda sizlere 7 yıl sürecek bir kazanım sağlayacak. Fakat tabi ki Uranüs ile olan sınavınız 6 Kasım’a kadar bitmeyecek. Sınavları seven Koç'lar bunun da üstesinden gelecek. Çünkü bu Uranüs’ün burcunuzdaki son rötuşları olacak.

Kariyer

Jüpiter’in Akrep burcunda Kasım ayına kadar hareket edecek olması sizleri finansal ve ekonomik anlamda artık ektiklerinizi biçtiğiniz bir dönem içerisine alacak. Finansal ve hukuki mücadelelerinizde haklı olmanın gurunu yaşıyor olacaksınız. Kariyerinizde yükselecek ve çok çalışıp emek vermenin tatlı mutluluğu içinde olacaksınız Satürn gezegenin Oğlak burcuna geçiş yapması artık kariyerinizi ve toplum önündeki statünüzü güçlü bir şekilde ortaya koyacak. Gereken çabayı göstermeli ve ciddi çalışma temponuzu oluşturmalısınız. Kariyeriniz ile ilgili konulara odaklandığınızda size yüksek başarıları yıl içinde vaat edeceğini gösteriyor Satürn gezegeni. 8.evden gelen Jüpiter gezegeni kariyer evinize de destek verirken aynı zamanda size finansal anlamda da kazanımda bulunacağını haber veriyor. Böyle bir zaman diliminde kariyerinizde havadan gelen şanslara ve fırsatlara aldanış göstermemelisiniz. Bu tarz durumlara yaklaşımınız daha gerçekçi ve objektif olmalı. Genel hayatı algılayışınız biraz daha mücadeleci kimliğinizi ortaya koyuyor olsa da verdiğiniz bu mücadeleler sayesinde uzun vadeli kalıcı başarılar elde ediyor olacaksınız. 2018 Nisan ayına kadar olan süreçte yaratıcı fikirlerinizi önemli projelere dönüştürmeli ve bu anlamda kendinizi geliştirmelisiniz. Kariyer hayatınızda iplerin kendinizde olması gerektiğine inanlardansanız Evet, bu yılın ilk yarısına kadar bu durumu sağlamlaştırmanız ve devamlılığını getirmeniz açsından mücadele vereceğiniz bir süreç olabilir. Karşılaştığınız zorluklar bundan sonraki hayatınızı sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurmanıza yardımcı olacaktır. Belirsizlik yaşadığınız durumlarda daha fazla arka plan araştırması yapmalı hemen karar vermemeye özen göstermelisiniz.

Koç Burcu Aşk ve İlişkiler

Bu yıl var olan ilişkilerinizde aşk ve derinlik sorgusunu vurgulayacağınız özel ve önemli bir yıl olacak. Eski kafa karışıklıklarınız yılın 2.yarısından sonra sizleri daha da düşündürücü bir noktaya getirebilir. İlişkinizde yönetemediğiniz ve sözünüzü geçiremediğinizi düşündüğünüz noktalarda daha baskın bir tavır içinde olmak isteyeceğiniz ve biraz da kısasa kısas mücadelelerine sahne olacağınız bir süreç. Yılın ilk yarısına kadar ilişkilerinizi her ne kadar istikrarlı bir şekilde korumaya çalışsanız da bazı sorunlar yaz ayları gözünüze daha bir görünür olacaktır. Eğer hali hazırda olan ciddi bir ilişkiniz var ise ve bu evlilik ya da uzun süren bir flört ise hayatınızda engel oluşturabilecek noktaya gidebilir, demedi demeyin. Eskide kalmış ilişkilerinizin karşınıza yeni bir şekilde gelmesi ve yeni şartlar oluşturması sizleri farklı tercihler yapmaya itebilir. Bu noktada kazandıklarınız kaybettiklerinize değer olmalı. Bunun yanında tutulmalar hala aşk ve ilişkilerinizi yöneten alanda meydana geliyor olacak. Şubat ve Ağustos aralığında meydana gelen gelişmeler sizleri aşkta yeni arayışlara itebilir. Hayatınıza yeni giren biri, sizi ilişkide ciddi bir birlikteliğe kadar götürebilir. Mayıs ayı, geleceğe yönelik kararlar alacağınız kişi ile yeni bir başlangıcın kapısını size çalabilir. İlişkisi olanların da çocuk düşünebileceği bir yıl olacak 2018 yılı. 5 Ekim ve 16 Kasım aralığında oluşan Venüs Retro’su ve 26 Haziran -27 Ağustos aralığında olan Mars Retro’su, hayatınızı yeniden şekillendirmenize yardımcı olacak ve ilişkinizde oturmayan taşları yerine oturtmanızı sağlayacaktır.

Astrolog Aygül Aydın'ın Koç Burcu 2018 Tavsiyesi:

Sevgili Koç Burçları, Satürn gezegenin kariyer evinize geçiş yapması ile beraber statü ve mesleki anlamda bu yıl içinde kesinlikle yerinizi kesinleştirmeli ve temellerinizi sağlam bir şekilde atmalısınız. 2008 yılından bu yana kariyerinizde uğradığınız haksızlıklar ve yaşanılan olumsuz durumların ortadan kalkması için bir çok fırsatlar önünüze gelecek. Bunlar, çok çalışmanız ve sürekli çevresel iletişimlerde uzlaşmacı tavrınızı ortaya koymanız gereken bir dönemin başlangıcı olacak. Bu yıl para kazanmayı ve itibarınızı olumlu yönde yapılandırmanızı sağlayacak fırsatları oldukça ciddiye almalısınız. Çok çalışmalı ve 2020 sonunda olmak istediğiniz yer ile ilgili kariyer hedefinizi oluşturmalı ve buraya yürümek adına hedeflerinizi tek tek belirlemelisiniz. Aşk ve ilişkiler ile ilgili Temmuz sonrası hayatınızda yeni oluşumlara açık olmalı ve kendi mutluluğunuzu öne çıkaracak kararları almalısınız. Başarıların ne olursa olsun, en büyük başarın mümkün olabildiğince kendin olabilmektir. Dünyayla uyum içinde olabilmek için kendin ol. Bu meydan okuyan bir iştir. Ve bunu senin kadar iyi kimse yapamaz...

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…


BOĞA

Boğa Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Hedeflerinizi ve tutkularınızı aynı idealde birleştirmenin artık zamanı geldi sevgili Boğalar. Satürn ve Jüpiter sizi bu yıl bambaşka bir noktaya taşıyacak. Yılbaşından itibaren başlayacak olan güçlü rüzgârlar sizi ilişkilerinizde ciddi kararlar almaya zorlayabilir. Kendinizi ve çevrenizi güzelliklerle donatmak için daha fazla beklemeyin derim. Bu yıl eğitim alanında oluşan güçlü etkileşimlerle beraber uzmanlığınızı kanıtlayacağınız akademik eğitimlere başlayabilir ve bu anlamda başarılar elde edebilirsiniz. Mayıs ayında size kısa bir ziyaret yapacak olan Uranüs, gelecek olan büyük bir değişimin ufacık ayak seslerini duyuruyor olacak. Mayıs ve haziran aylarınızı özellikle iyice gözlemleyin ve ufak tefek notlarınızı titizlikle alın sevgili boğalar.

Kariyer

Kariyerinizin önemli bir bölümünü yapılandıracak olan Satürn sizleri farklı ufuklara taşıyacak. Özellikle danışmanlık, medya, ticaret sektörü ve pazarlama ile ilgilenenleri önemli ve karlı bir yıl beklemekte. Bu dönemde bolca seyahat etmeniz ve yeni insanlarla kontak halinde olmanız gerekebilir. İnandığınız ideallerin peşinden gitmeniz gereken özel bir süreç te sizlerle birlikte olacak. Bu yıl Uranüs’ün size vereceği yetkiye dayanarak büyük bir bağımsızlık ve cesaret duygusu içinde olacaksınız. Kendinizi ve her zamanki güvenilir alanınızı bırakmak için risk almak isteyebilirsiniz.27 Temmuz da başlayan ve sonrasındaki 6 aylık süreci kapsayacak tutulma sizi kariyeriniz ile ilgili önemli radikal kararlara taşıyabilir. Bu radikal kararlar ayak seslerini Ocak-Şubat 2018’te başlatabilir. Teklifler veya yeni girişimlerle süreç, kendini tamamen yılın ikinci yarısında gösterebilir. İş hayatınızda önemli sözleşmeler ve anlaşmalara imza atabilirsiniz. Kasım ayı sonrası sizler için finansal anlamda daha kazançlı görünüyor. Bu sürece kadar daha kontrollü olmakta fayda var. Satürn hayatınızdaki önemli yapıları inşa ederken size farklı başarılar da getirecek. Ama bu hemen olacak bir durum değil, 2020 yılına kadar sürecek bir dönem. Hayata karşı farkli bir bakış açısı geliştirecek ve farklı kültürlerle etkileşim içinde olacaksınız.

Boğa Burcu Aşk ve İlişkiler

2018, var olan ilişkilerinizde evlilik kararı almanız adına sizleri cesaretlendiriyor olacaktır. Satürn ve Jüpiter desteği ile bekâr olanlar yakın çevreden tanıştıkları kişiler ile ilgili mantık genelinde evlilik kararları verebilirler. Mart ve mayıs arasındaki bu dönemde sürpriz konular gündeminize gelebilir. Var olan ilişkileriniz daha da sağlamlaşıyor olacak. Yaz ayları özellikle haziran ayı eski aşklarınızı ve ilişkilerinizi yeniden gündeme taşıyabilir. Bazı noktalarda zor durumda kalabilir ve hayatınızın sınavı durumuna gelebilir. Romantizm, sizin de istediğiniz gibi ayaklarınızı yere sağlam basan tarzıyla hayatınızın içinde olacaktır. İlişkilerinizde eşitlik talep eden bir yapınız var ise buna göre şekillendireceğiniz birçok yeni ilişki fırsatlarıyla karşı karşıya kalacaksınız. Bekâr olanların, ocak ayına ekstra dikkat etmelerini öneririm. Yakın çevrenizle aktif iletişimi daha fazla kuracağınız önemli bir yıl içinde olacaksınız. Özellikle mart ayı sizler için yeni tanışmalar ve kararların alındığı bir süreç olacak. 5 Ekim ve 16 Kasım aralığında oluşan sizin yönetici gezegeniniz Venüs Retro’su sizi daha farklı etkileyecektir. İlişkilerinize karşı bakış açınız ve sorgulayıcı tavrınız biraz sizi yorabilir. Bu transit geçişini daha farkındalıklı geçirmelisiniz. 26 Haziran -27 Ağustos aralığında olan Mars Retro’su parasal gücünü ilişkilerden alanlar için oldukça zorlayıcı geçebilir. Bu alanda ekonomik koşullarınız bir partnere bağlı ise burada bazı kırılmalar ve gerçekler yaşayabilirsiniz. Duygusal dünyanızla, maddi gerçekliklerinizi ayırmayı öğrenmelisiniz.

Astrolog Aygül Aydın'ın Boğa Burcu 2018 Tavsiyesi

Sevgili Boğalar, hayatınıza bakış açınızda büyük değişim ve reformlar sizi beklerken artık alışılmışın dışına çıkmayı öğreneceğiniz önemli gelişmeler sizi bekliyor. Özellikle, mayıs ayına kadar hayatınızda size baskı yaratan konuları keşfetmeye ve bunları kontrol altına almaya başlayabilirsiniz. Kendi üzerinizdeki disiplini iyi bir şekilde sağlamalı ve hayatınızın akışını bir düzene oturtmalısınız. Değişik ve farklı maceraların peşine düşmek yerine sürdürülebilir olan şeyleri tercih etmeye devam etmelisiniz. Bugüne kadar sağlam ve güvenilir olarak sağladığınız bu duruşu korumayı denemelisiniz. Herkesin yaşamda bir amacı ve başkalarına verecek özel bir hediyesi veya yeteneği vardır. Bu özel yeteneği başkalarına hizmetle birleştirdiğimizde, kendi ruhumuzun coşkusunu ve sevincini yaşarız. Bu da bütün amaçların esas ve nihai amacıdır.

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

İKİZLER

İkizler Burcu 2018 Genel Değerlendirme

Sevgili İkizler, yoluna koyamadığınız fırsatların hepsi artık önünüze teker teker düşmeye başlayacak. 2018'de engellenmek ve beklemek zorunda kalan taraf siz olmayacaksınız. Fiziksel ve ruhsal anlamda yenileneceğiniz ve yeni dönemin tadını çıkaracağınız bir sene olacak. Yeni projelere başlamak ve yeni alanlar keşfetmek bu yılın ana konusu olacaktır. Seyahatler ve eğitim fırsatları ile hayatınızı şekillendirebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizin hayatında var olan gelişmeleri de sorumluluklarla karşılayacağınız yeni bir süreç başlıyor. Yapmanız gereken, sadece umutlarınızın peşinden hiçbir şekilde vazgeçmeden devam etmek olsun Bu yıl kendiniz için oluşturduğunuz yol haritasını uygulamaya koyulun. Hedeflerinizi oluşturmaya çalışın. Finansal anlamda büyüyeceğiniz ve hedeflerinizi gerçekleştireceğiniz ek finansal kaynaklarla kendinizi daha da güçlü hissedeceğiniz bir yıl sizleri bekliyor.

Kariyer

Zihninizde yer eden projeleri gerçekleştirmek için çok beklediniz ve çok sabrettiniz. Artık önemli karar aşamasına geldiniz. Mart ve Nisan ayları bu anlamda beklentilerinizi sağlayacak çıkışlar yapabileceğinizin müjdesini veriyor. Bu dönemde sakince bütçe planlaması yapmalısınız. Hedefleriniz ve ideallerininiz için yapacağınız girişimler motivasyonunuzu yükseltebilir. Haziran ayında kariyerde geçmiş sorunlara dikkat edin. Hatalar yeniden gün yüzüne çıkabilir. Temmuz ve Eylül aralığında kariyer alanınızda değişiklik yapmak istediğiniz alanlarda oluşumlar meydana gelebilir. Sektörel anlamda değişikliğe gidebilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alırken yılın ikinci yarısı sizin için daha fazla önem kazanacak gibi gözüküyor. Özellikle 17 Nisan sonrası Satürn gezegenin gerileme yapması sebebiyle kendinizi kariyerinizde bir takım sorgulamalar yaparken buluyor olabilirsiniz. Bu anlamda geçmişte yapamadığınız yatırımları veya eksik kalan proje oluşumlarınızı tekrar gündeme getirebilirsiniz.12 Temmuz’da gerçekleşecek Yengeç burcundaki tutulmada ise sizleri iş ortamınızda bazı değişimlere itebilir. Terfi edebilirsiniz. Parasal ve finansal konularda daha iyi kazanç elde edebilirsiniz. Çalışanlarınız var ise bunlarla ilgili bazı gizli kalmış durumlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Arka planda yürütülen konu ve durumları daha iyi gözlemlemeniz yararınıza olacaktır. Yönetici gezegeniniz Merkür 26 Temmuz civarlarında gerileme hareketinde bulunacağı için bu alanda kendinizi ifade etmek durumunda kalacağınız olaylar içinde olmamaya özen gösterin. 6 Eylül’de Satürn gezegenin düz hareketine dönmesiyle beraber kendinizde olan bazı değişimleri hissediyor olacaksınız. Artık girişimlerinizde daha cesur davranabilir üst yöneticilerinizle sağlıklı görüşmeler yapabilirsiniz.

İkizler Burcu Aşk ve İlişkiler

Sahteliklerden ve yalanlardan sıkılan ikizler için ilahi adaletin güçlü bir şekilde işleyeceği bir yıl denilebilir. Özellikle yılın ikinci yarısından sonra ilişkilerde bütünlük yakalamak adına fırsatların ve şansların kolayca yanınızda olduğunu hissedeceğiniz özel bir zaman dilimi. Kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeye ve bu dönemde karşı tarafı ikna etmeye ihtiyacınız artık kalmayacak. Yılın ilk yarısında bu anlamda sakin kalmalı, ilahi adaletin muntazam bir şekilde işleyeceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Nisan ayı bununla ilgili önemli bir dönem olacaktır. Bekâr İkizler, bu dönemde sürpriz tanışmalarla hayatlarını değiştirecek kararlar verebilirler. Eski ilişkilerinizde var olan hataların yeniden gündeme gelmesi Haziran ayında sizleri önemli bir kararın eşiğine kadar getirebilir. Kaos dolu yollardan mutluluk ve huzura doğru atacağınız adımlara çok az kaldı.2018 ilk yarısında yaralarınızı saracak destekler ve şifalanacağınız fırsatlar ile karşı karşıya kalacaksınız. Sizin için asıl sürprizler yılın ikinci yarısında hızla geliyor olacak. Bu yıl evlenebilir ya da hâli hazırda problemli bir ilişkiyi hayrınıza olacak şekilde sonlandırabilirsiniz. Sonuç olarak kalıcı ve sağlam temeller oluşturacağınız bir yıl sizinle olacak diyebiliriz. Sizde uyum içinde davranış sergilerseniz ilişkilerde eskisi kadar yıpranmadığınızı göreceksiniz.

Astrolog Aygül Aydın'ın İkizler Burcu 2018 Tavsiyesi:

Sevgili İkizler, yılın ilk yarısı kendinize izin verin. İçinizde biriken sorunları ve travmalarınızı iyileştirmek için huzurlu olan yerlere gitmeli, kendinize bu tür alanlar oluşturmalısınız. Hayatınızı planlayın ve hedeflerinizi kurgulayıp teker teker yazın. Bunlar size Kasım ayından sonra sürpriz başlangıçları getiriyor olacak. Dostluğunla yetinmeyenler için artık hiçbir fedakârlık yapma. İnsanları kaybediyorsun diye ağlayıp sızlama, ama kazandığın insanların da değerini bil. Aşkta mantığına küsüp kendine kızma. Kalbin doğru yolu bulacak içgüdüye henüz sahip değil. Kimseye taşıyabileceğinden fazla değer verip bununla övünmesine fırsat verme. Güvenmediğin kimseye aleyhine kullanılabilecek hiçbir koz verme. İstediğini almak için asla duygu sömürüsü yapma. Sana duyulan sevgiyi ve güveni istismar etme. O zaman 2018 senindir...

Demem o ki; 2018 Yılında sırtından vuran tek şey akşam güneşin olsun. Mutlu seneler…

YENGEÇ

Yengeç Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Yengeç Burçları, 2018 sizler için oldukça önemli ve size yepyeni başlangıçlar yaptıracak gücte bir yıl olacak. Yıl genelindeki en önemli gökyüzü transitiniz, Aralık 2017 yılında Satürn gezegenin Oğlak burcuna geçiş yapması ve yılın ikinci yarısı burcunuzda gerçekleşecek olan güneş tutulması olacak. Satürn gezegeni 2020 yılına kadar Güneş’inize yani iradenize meydan okuyacak. Bu meydan okuma fikri sizi korkutacak olsa da aslında size yepyeni fırsatlar ve oluşumlar da sunuyor olacak. Kısaca: artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu yıl hayatınızda temellerini oluşturmak istediğiniz ne varsa tamamlayacaksınız. Siz yeter ki ne istediğinizi bilin, gerisi kolay.

Kariyer

Güneş tutulmaları, kişisel anlamda finansal kaynaklarınızı geliştireceğiniz ve bunlarla ilgili önemli dönüşümlere gideceğiniz önemli bir yıl olacak. Uğraşlarınızın karşılığını almaya başlayacağınız ve iş hayatınızda artık becerilerinizi ortaya koyacağınız bir yıl içerisine giriyorsunuz. Yılın ikinci yarısında sizin burcunuzda gerçekleşecek olan tutulmalar ile birlikte ortaklaşa parasal konularda ve mali ilişkilerinizde bazı dengeleri kurmak isteyeceksiniz. Kasımdan sonra yaşamınızda oldukça önemli kazanımlar elde edebileceğiniz destekler görebileceksiniz. 10 Temmuz’dan sonra Jüpiter’in ileri hareketine geçmesi ve 12 Temmuz’da sizin burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması ile kariyerinizde önemli bir yapılanma ve yükseliş Temmuz ayında sizlere kendini hissettirecek seviyeye gelecek. Yurtdışı bağlantılarınız var ise bunlarla ilgili oluşumlar veya işbirlikleri sizi güçlü bir noktaya taşıyacak. Bu döneme kadar tüm alt yapıyı oluşturmanızı tavsiye ederiz. Uranüs gezegeni 7 yıldır kariyerinizde oldukça şaşırtıcı şeyleri size sunmuş olabilir. 15 Mayıs sonrası Uranüs, Boğa burcuna geçiş yapacak. Bununla beraber arkadaş ilişkilerinizde özgürleşmek veya daha bağımsız olmak istediğinizi fark edeceksiniz. Yabancı kültürlerden etkilenme veya daha sıra dışı arkadaşlıklar kurma eğiliminde olduğunuzu fark edeceksiniz. Yeni yurtdışı projeleri bu anlamda ilginizi çekebilir. Hiç tahmin etmediğiniz düzeyde yenilikçi bir yöne doğru güçlü bir bakış açısı içinde olduğunuzu görecek ve buna göre bir davranış tutumu sergileyeceksiniz. 26 Haziran-27 Ağustostaki Mars Retro’sunda oldukça temkinli olmakta fayda var. Bu dönemlerde risk almak yerine iş ve kariyeriniz alanında daha temkinli olmanızda fayda var. Temmuz-Ağustos dönemlerinde çok fazla yatırımsal konulara yönelmek yerine şartlarınızı korumak adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni kararlar almak yerine olayları izlemek, bu dönemde size büyük artılar getirecektir.

Yengeç Burcu Aşk ve İlişkiler

Öncelikle ilişkilerde Satürn, sizi oldukça ciddi ve akıllıca düşünmeye sevk edecek. Temelleri sağlam olan ilişkilerinize şans verirken temelleri zayıf olan ilişkilerinizi sonlandırma yoluna gideceksiniz. Şayet geçmişten gelen bir duygusal korku içindeyseniz, bununla yüzleşmek kaçınılmaz olabilir. Mesela, 3 yıldır süregelen bir ilişkiniz var ve hep siz idare etmek zorunda kaldınız, bugüne kadar pek kabul etmek istemediniz. Ama şimdi gelecek olan ve 2,5 yıl etkisi sürecek olan Satürn transiti size bunu kabul ettirir nitelikte olacak, kazandığınız bilinç veya farkındalık ile siz bu süreci daha doğru kararlar verip iyi noktalara götürebildiğinizi göreceksiniz. Bu süreç sizin anlayış kabiliyetinizle ilişkili olarak ilerleyecek. Jüpiter’in Akrep burcundaki seyri, aşk ve ilişkilerden yana kendinizi şanslı ve heyecanlı hissetmenize neden olacak. Süpriz bir aşk, hayatınıza dahil olabilir veya eski bir aşk tekrar harekete geçebilir. Birçok yengeç burcu bu sene evlilik kararı alırken, uzun süren ilişkileri olanlar ise ilişkilerini evliliğe kadar taşıyabilecektir. Evli olanlar ise evliliklerini tekrar yapılandırarak sağlamlaştıracak ve güçlü bağlar içinde olacaklardır. Çocuk sahibi olabilir ya da çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. 5 Ekim - 16 Kasım tarihleri arasında Venüs Retro’su söz konusu olacak. Sıradan ilişkilerin bu yıl hayatınızda yeri yok. Bu noktada eski ilişkileriniz gündem oluşturabilir. Ya da ilişkilerinizi sorgulayabileceğiniz bir dönem içinde olabilirsiniz.

Astrolog Aygül Aydın'ın Yengeç Burcu 2018 Tavsiyesi

Ekonomik koşullarınızı ve kendinizi güvende hissettirecek maddi yapılanmayı öğrenebileceğiniz bir yıl 2018. Bu yıl, ciddi olmayan ilişkilerinizi sonlandıracak duygusal cesareti kendinizde bulmalısınız. Eğer bir şirket kuruyorsanız bunun büyümesi adına harika bir yıl. Ya da yeni bir işe girdiyseniz burada kendinizi ortaya koymak adına mükemmel bir zaman dilimi başlıyor. Bu yılbaşı sonu belli olmayan ilişkilerden uzak durun ve kariyerinize doğru odaklanın. Ciddi birliktelikler ve olaylara karşı sabırlı yaklaşımınız size çok şey kazandıracaktır. Duygusal modu kapatıp yerine mantıklı modu açarsanız bu yılı en doğru şekilde değerlendiren siz olmuş olacaksınız. Sorunun olduğunda insanlar zaman ayırıp seni dinliyorlarsa onların öğütlerini göz ardı etme. Göz göre göre su birikintilerine taş atma, mutlaka üstüne sıçrar. Kendinin herkesten daha önemli olduğunu unutma. Sen istemediğin sürece Allah dışında kimsenin seni üzemeyeceğini aklından çıkarma.

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler

ASLAN

Aslan Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Aslanlar, 2018 sizler için oldukça önemli bir yapılanma yılı.31 Ocak Aslan burcundaki Ay tutulması ve yılın ikinci yarısında gerçekleşecek olan 11 Ağustos’taki Aslan burcundaki Güneş tutulmaları sizler için en önemli gökyüzü transit etkileri olacak. Hayatınızda en büyük sıçramaları bu yıl gerçekleştireceksiniz. Kısacası hayatınızdaki bu büyük değişim ve dönüşüm, beni yazarken bile heyecanlandırdı. Bakalım sizler yaşarken hangi harika deneyimler içerisinde kendinizi bulacaksınız.

Kariyer

Satürn transiti, yaşama karşı sorumluluklarınızı ve hayata bakış açınızı yeniden inşa edecek olaylarla karşılaştırabilir. Çalışma ortamınızda değişimler, çalışanlarınız var ise onlarla ilgili yeni yapılandırmalar veya yepyeni bir iş ortamına giriş yapabilirsiniz. Yeni bir iş kurabilir belki de yeni bir işbirliği içine girebilirsiniz. Devlet veya hukuksal girişimleriniz, planlarınız, uygulamalarınız var ise bunlarla ilgili bazı önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alanda çalışkan, ciddi, sorumlu ve mütevazı tavrınızı korursanız büyük işlere imza atacaksınız. Bugüne kadar fazladan aldığınız gereksiz sorumluluklardan ise ayrılma vakti artık geldi. İstediğiniz gibi olmadığına inandığınız yatırımlar ve ortaklıklardan ayrılma kararı almanızda söz konusu. Bunlar sizi korkutmasın, bu bitişler tekrar bir kentsel dönüşüm gibi olacaktır adeta. Parasal anlamda şanslı ve güçlü bir yıl içindesiniz. Tabi sadece böyle bir yıl içinde olduğunuzu bilmek yeterli değil. Harekete geçmelisiniz. Mayıs ayından sonra Uranüs’ün boğa burcuna geçiş yapmasıyla satış, reklam, medya, teknoloji, yurtdışı, eğitim bağlantılarınız ve seyahatleriniz ile ilgili alanında 7 yıllık önemli sürprizlerinde söz konusu olacağı bir döneme bu yıl giriş yapıyorsunuz. Ağustosun başlarında kariyerinizde yenilik arzunuzu kontrol etmeniz zorlaşabilir. Bunu isyan noktasına getirmeden bu zaman dilimine kadar kariyerinizi doğru yönde yapılandırmayı seçmelisiniz. Üç tutulma yaşayacağınız yılın ikinci yarısı daha sakin olmayı, ilişkilerinizi daha kontrollü olmayı seçmelisiniz. Farkındalık düzeyinizi yükseltirseniz önemli başarılara imza atacaksınız. Nisan sonrası akrabalarınızla ya da kardeşlerinizle ortak kazanımlara açık bir dönem sizi bekliyor.11 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki tutulma etkisiyle bazı radikal değişimler oldukça hız kazanan bir döneme girecektir.

Aslan Burcu Aşk ve İlişkiler

Bu yıl için, hayata bakış açınız ve hayata karşı duruşunuzu oluşturduğunuz ve önemli kararlar alacağınız bir yıl olacak diyebiliriz sevgili aslanlar. Yeteneklerinizi ortaya koymak ve yaşam amacınıza ulaşmak sizler için önem kazanacak. Jüpiter’in Akrep burcundaki transit etkisi ekim ayına kadar size ev ve aile konularında önemli şanslar ve fırsatlar sunacak. Taşınmak veya yer değişimi gibi konular ön planda olabilir. Ev almak ya da yatırım yapmak ta diyebiliriz buna. Belki de bir çeşit evliliğe hazırlık ta olabilir bu.Ya da çocuk sahibi olmak adına oluşturulan şartlar diye de düşünebiliriz. Bu sene aile hayatınıza verdiğiniz önem ve aile sorumluluğu kazanma fikrinin önemini daha iyi kavrayacaksınız. Aile olmak, yalnız kalmamak fikri size radikal kararlar aldıracak. Siz kendiniz için bir şeyler yaptıkça hayatınızın size verdigi olumlu cevabı görmek sizi kendinize getirecektir. Aşk ve sevgi anlamında kasım sonrası şartlarınızın daha iyi oluştuğunu fark edeceksiniz. Bu döneme kadar ilişkileriniz üzerinde hızlı kararlar vermemeniz isabetli olabilir. Aile büyüklerinizin hayatınızdaki sorumluluklarında bazı artışlar mümkün.5 Ekimde-16 Kasım arasında Venüs Retro’su ilişkilerinizde denge kurmayı zorlaştırabilir. Bu tarihleri sakın unutmayın. Aşk ve ilişkiler konusunda kasım sonrası hızlı bir tanışma ile hayatınızın aşkı ile karşılaşmanız mümkün.

Astrolog Aygül Aydın'ın 2018 yılı Tavsiyesi

Baktığımızda, tutulmalar sizin burcunuzda gerçekleştiği için bu yıl gerekli gayreti ve kararlılığı gösterdiğinizde kadersel anlamda bu yılın sizin yılınız olduğunu deneyimleyeceksiniz. Tüm radikal kararlar ve büyük dönüşümlerin içerisinde olacağınızı söyleyebiliriz. 1.5 yıllık bu döngüyü iyi değerlendirmek için bazı şeylere veda ederek yeni yollar bulmalı ve bunlar için hareket etme cesareti içerisinde olmayı
denemelisiniz. Güneşinizin, kuzey ay düğümünüzle hareket ettiği bu yılda size verilen her türlü sorumluluk veya teklifi büyük bir ciddiyet ve sabırla üstlenirseniz hem kariyeriniz hem ilişkileriniz yönünde büyük bir zafer sizin olacaktır. Bu yıl yaşadıklarınız, kendi gelişiminiz ve geleceğe yönelik hedefleriniz için önemli farkındalıklar yakalamanızı sağlayacak. Yine bu sene önünüze ev almak ya da yatırım yapma gibi bir fırsat gelirse bunu asla kaçırmayın. Kimsenin lafıyla dolduruşa gelme, ama aklının bir köşesinde de tut. Kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla gözyaşı için asla yumuşama. Seni sevenlerle, kullananları çok iyi ayırt et. Seni dinleyip anlama gayreti olmayanlarla tartışma. Emrivaki oluşturulan dostlukları kabul etme. Dostun olacak insanları bazı kriterlere göre belirle. Hadi göreyim seni aslanım..

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

BAŞAK

Başak Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Başaklar 2016 yılından bu yana oldukça zorlandınız ve şartlar pek istediğiniz gibi gelişmedi. Bu yıl hayatınızda maddi ve manevi iyileşme size büyük bir motivasyon kazandıracak. Zihinsel anlamda dostlarınızla yaşadığınız problemler artık son buluyor. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığınız ihanetler sizi oldukça yordu. Emek verdiğiniz her şeyin hakkını alacağınız bir yıl var önünüzde. Çok akıllı ve stratejik ilerlemeniz gerekiyor.

Kariyer

Yılın başında kariyerinizin yapılandırılmasını istediğiniz yönünü doğru anlamda bulmak için mücadele ederken zor anlar yaşıyorsunuz gibi gelse de, nisan ayının ortasında 15 Nisanda düz hareketine geçen Merkür ile birlikte yarım kalan projeler de tekrar açığa çıkıyor. Durdurulan projeler yeniden başlayabilir ve eski görevleri yeniden düzenleyebilirsiniz. İş ritimleri, takdir ettiğinizden fazlasıyla normale geri dönüyor. Özgeçmişinizi yenileyin. Yazışmalarınızı ve projelerinizi bu yıl tamamlayın. Temmuz ayının sonunda Aslan burcunda üç haftalık Merkür gerilemesi size biraz tereddüt duygusu içinde bırakabilir. Bu nedenle uzun vadeli projeleri bir araya getirip yerine getirirken çok daha dikkatli olmalısınız. Güvendiğiniz birinden haksızlık ya da egonuzu incitecek bazı durumları yaşamak söz konusu olabilir. Bu kısa ömürlü bir dönüştür, ancak izin verirseniz çok fazla zarar görebilirsiniz. Bu şüphe dolu süreyi beklemek için kariyerle ilgili görevlerinize pratik ve objektif bir şekilde yaklaşmaya devam edin. Kasım sonunda bir Merkür-Mars kare süresince yapıcı konuşmalar içinde olmaya özen gösterin. Otorite figürlerinden biri ile karşı karşıya kalmayı istemediğiniz birinden kaçınmak için uğraş verebilirsiniz. Çoğu mesleki tartışmalarınız hem sizin hem de konuştuğunuz kişinin son sözü söylemek için mücadele ettiği ve iktidar mücadelesi haline dönüşebilir. İş yerinde düşmanlık veya saldırganlık gibi iddialı davranışlar içerisinde bulunmayın. İçinizde biriktirdikleriniz davranış kurallarını çiğnemek noktasına gelebilirsiniz. Bunun yerine daha sakin olmalı yılın ikinci yarısını kariyeriniz adına daha verimli olacak şekilde oluşumları düzenlemelisiniz. İş ile ilgili sorun yaşayanlar için ise ikna kabiliyetlerini kullandıkları sürece, sözlerinizi daha iyi kontrol altına aldıklarında başarılı işlere imza atacaklardır. Nisan ayında ektiklerinizi kasım ayında sonuçlandırabilirsiniz.

Başak Burcu Aşk ve İlişkiler

Yönetici gezegeniniz konuşkan Merkür, mayıs ayının sonlarına doğru hevesli Jüpiter'e meydan okuyacak. Bu da sakladığınız romantik bir sır hakkında şaşırtıcı bir mücadele verebileceğinizi gösteriyor. İlişkilerde doğru olduğundan emin olduğunuz ama bir türlü ispatlayamadığınız konuların ortaya çıkmasından dolayı yaşayabileceğiniz haklı gururlarınızın olacağı bir yıl. Sakladığınız konular veya gizli kalmasını istediğiniz şeylerle yüzleşebilirsiniz. Bunlarla ilgili şaşırtıcı konularla karşılaşmanız söz konusu olabilir. Olaylar sonucunda çıkan konulara hemen atlamayın ve başkalarını özellikle eşinizi manipüle etmeyin. Daha çok şey biliyorsanız, daha fazla dinleyin ve daha az konuşun. Temmuz ayı ortasında romantizm konusunda iyi niyetli ve istekli olacaksınız. Kendinizden emin ve gösterişli olmak bu dönem sizin için oldukça işe yarayacak. Aşk hayatınızı değiştirmek için ne kadar hareket etmeye hazırsınız? Venüs'ün meydan okumasını kabul edin ve iyi bir partner veya iyi bir sevgili olma konusunda daha fazla gayret gösterin. Bu dönemlerde şikâyetçi olmayın. Eylül sonrası ilişkilerinizde farklı ve olumlu bir dönem içinde olacaksınız.

Astrolog Aygül Aydın'ın Başak Burcu 2018 Tavsiyesi

Hayatınızın herhangi bir bölümünden memnun değilseniz o noktayı değiştirmek sizin elinizde olacak. Bu yılın ilk yarısını ne yönde değişmek istediğinize karar verip diğer yarısında da o alana doğru başlatıcı bir eylemde bulunursanız oldukça başarılı olacaksınız. Hayatınızda başlı başına önemli değişimler içinde olmanız için gayret etmeniz gerekecektir. Bir şeyler rutin gidiyorsa çevrenizdeki kişilere ve olaylara karşı kesinlikle gereğinden fazla tahammül ediyorsunuz demektir. Bu yıl çok stratejik ve kontrollü gitmeniz emin adımlarla hareket ederek eksik olan parçaları tamamlamanız gerekecektir. Başarı cesaret ister, başlangıçtaki cesaret sonradan inanca dönüşür. İnanç insanlığa daha iyi hizmet arzusuna dönüştüğünde ise fırsatlar yelpazesi yukarı bir seviyede tekrar açılır. Hayat seri hareket, karar ve kararlılık gerektirir. Tereddütte kalanlar geride kalır. Hayatın üstüne gitmezseniz hayat sizin üstünüze gelir.

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

TERAZİ

Terazi Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

2018 yılında kadersel ay düğümleri Aslan ve Kova burcunda hareket edecek. Tüm tutulmaları bu alanda değerlendireceğiz. Aynı zamanda bu yıl yönetici gezegeniniz Venüs’ün 5 Ekim-16 Kasım arasındaki geri hareketi sizin için oldukça önem kazanacak. Bu yıl kuzey ay düğümünüz 11.evinizden geçiş yapacak. Bu yılın size hediyesi yeni dostluklar ve yeni arkadaşlıklar olacaktır. Kendinizi geleceğe yönelik güvende tutmak isteyeceğiniz bir takım girişimlerde bulunacağınız özel bir yıl olacak. Jüpiter bu yıl para evinize geçiyor. Geçtiğimiz yıllarda gelirleriniz üzerinde yaşadığınız bazı sorunların artık bu yıl rahatlama noktasına geldiğini hissedeceksiniz. Ev, aile fertleriniz ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Satürn-Plüton kavuşumu ise sizi aile konusunda daha ciddi sorumlulukları almaya yönlendirebilir.

Kariyer

Sevgili Terazi Burçları kariyer alanında geçtiğimiz yıllarda oldukça zorlu mücadeleler verdiniz. Birçoğunuz da ilişkilerinizde zorlu testlerden geçtiniz. Bazı noktalarda ilişki kurmak sizler için çok güç oldu. Çünkü karşınızdakilerin baskısına maruz kaldınız. Bunların hepsi şimdi daha farklı bir form haline geliyor olacak. Adalet duygunuzu güçlendiren ya da ilahi adaleti beklediğiniz olayların önemli ölçüde gerçekleştiğini görüyor olacaksınız. Kariyeriniz ile ilgili yanlış yaptığınız belki de pişmanlık duyduğunuz konuları 9 Mart sonrası Jüpiter gerilemesi ile tekrar gözden geçirme fırsatınız elde edebileceksiniz. İşinizle ilgili geçmişte yaşamış olduğunuz sorunları ve yapmış olduğunuz yanlışları artık geride bırakıyor olacaksınız. 2015 yılından bu yana özellikle ekonomik koşulların sizi yorması, dengenizi sarsıyor olması sizi ayrı bir düzeyde yıpratmış olsa da artık akıllandırdı da diyebiliriz. 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşecek olan Satürn gerilemesi sırasında kendinizi geleceğe yönelik uzun vade planlarını yapıyorken bulacaksınız. Bu sebepten dolayı Ocak ve Mart aylarında yöneticileriniz ve kariyer hedefleriniz noktasında daha temkinli ve kontrollü hareket etmeniz gerekmektedir. Bu alanda fevri olmak her an yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebilir. Ev veya gayrimenkul alımları ile ilgili size güçlü yatırımlar yaptırabilir bu gezegen geçişleri. 14-15-16 Nisan tarihleri finansal ve yatırımsal alanda sizin için önemli tarihler. 13 Temmuz Yengeç burcunda gerçekleşen tutulma ile birlikte daha iyi önünüzü görerek, ayağınızı daha sağlam yere basarak güvenli hareket etmeniz size uzun vadede kazançlar sağlayacaktır. Bu dönemlerde girişimleri tamamlamanız daha uygun olabilir. Varsa yeni iş projelerinizi Temmuz aralığında hayata geçirmelisiniz. Temmuz’un sonlarında Mars Retro’sunu unutmayın! Bu dönemlerde borsa, para ve finansal kaynaklarınıza ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Bu alanda kontrolü elden bırakmayın derim.

Terazi Burcu Aşk ve ilişkiler

Bu yıl 5. ve 11. evlerinizde gerçekleşecek olan tutulmaları değerlendirecek olursak aşk ve ilişkiler döneminiz sizi mutlu edecek düzeyde olacak diyebiliriz. Sadece sizi düşündüren, geçmişte bağımlılık duyduğunuz ya da size bağımlılık duyan bir ilişkinin kurbanı olup olmamanız söz konusu olacak. Geçtiğimiz yıl ilişkilerle ilgili önemli farkındalıklar yaşadınız ve yapılan hatalarla yüzleşerek yolunuza devam etme kararı aldınız. Bu süreç sizler için zor ve dönüşüm gerektiren bir zaman dilimi oldu. İlişkiye yaklaşım tarzınızın değişmesi sizleri 2018’de farklı bir yola doğru götürüyor olacak. İlişkilerden ziyade özgürlük temalarını hayatınıza geçirmek için yeni kararlar alabileceksiniz. Önceden ilişkinizin devam etmesi için yapmış olduğunuz fedakârlıkları artık yapmıyor olacaksınız. İlişkisi olanlar ve evliler bu yıl kişisel özgürlükleri üzerinden ilişkilerini idare etme eğilimi içerisinde olurken, bekâr olanlar ise ilişkilerinden beklentilerine yeni bir yön vererek hayatına devam ediyor olacak. Karmaşık ve zorlu süreçleri aşmanız için size verilen bazı fırsatları zamanında değerlendirmeniz gerekmekte bu yıl. 5 Ekim ve 16 Kasım arasındaki Venüs Retro’su geçmişte yaşadığınız pişmanlıkları tekrardan gündeme taşıyabilir. Bu zaman dilimini yarım kalmış ilişkilerinizi kendi içinizde tedavi ederek kullanırsanız yeni olanı hayatınıza çekebileceğiniz önemli bir dönem olarak kalacaktır. Artık sizde eski 'Siz' olmadığınız için, karşınıza gelen yeni kişilerden belli fedakârlıkları görmek isteyeceksiniz. İlişkilerde, sınanma döneminde yapılan hataların üstünden tekrar geçmenizi gerektirecek. Yılın ikinci yarısı gerçekleşecek olan Mars Retro’su ve Venüs Retro’su sizleri, "İlişkilerde yeterince adil miydim?" sorusunu yeniden sordurabilir. Bu noktada ihtiyacınız olan ilgi ve hoşgörüyü gerçekten görüyor musunuz veya bunu siz mi öyle görmek istiyorsunuz karar vermelisiniz.

Astrolog Aygül Aydın'ın Terazi Burcu 2018 yılı tavsiyesi

Bu yıl ailenize yaşam alanınıza daha fazla önem vermeniz gereken bir dönem içindesiniz. Satürn’ün 4.ev transiti size ailenizden uzaklaşma isteği getirebilir veya size yük oluyorlar duygusunu hissettirebilir. Çok dikkat edin, bu tuzak olan bir histir. Buna kapılmamanız gerekiyor. Burada, daha fazla aile bağlarınızı güvenli bir şekilde oluşturma ve her şeye rağmen hayatta kalabilme ile ilgili konuların önemini fark etmeyi düşünebilirsiniz. Ailenize karşı yükümlülükleriniz baskılayıcı bir tavır haline gelmemelidir. Bu olaylarla birlikte kariyerinizi de ihmal etmeden geleceğe yönelik ne yapmanız gerektiğini de bilmelisiniz. Aşk ve ilişkiler ile ilgili önemli bir karma deneyimleyeceksiniz. Bu ne yaptığınız veya ne yaşadığınızla ilişkili olacak. Yaptığımız her şey hayal kurarak başlar. Hayat herkes için hayallerini gerçekleştirmek ve yapabileceğinin en iyisi, olabileceğinin en güzeli peşinde gitmek demektir. Bobby Kennedy'nin sözü gibi: "Diğerleri dünyaya bakıyor ve Neden, diye soruyor. Ben bambaşka bir dünya düşünüyor ve Neden olmasın, diye soruyorum." Bundan sonraki yaşam felsefeniz bu söz üzerinden yürümeli sevgili Teraziler...

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

AKREP

Akrep Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Akrep Burçları, 2018 yılı boyunca Jüpiter arkanızda durarak sizi koruma vasfını üstlenecek. Aynı zamanda yönetici gezegeniniz Mars'ın Akrep’teki etkili Jüpiter ile birleşmesiyle hayatınızda önemli bir kararın aşamasına giriş yapacak ve kimsenin size engel olmasına izin vermeden hedefinize odaklanmaya başlayacaksınız. Bunun dışında12 yıl boyunca kaybettiğiniz, haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz ya da kazanamadığınız konularda başka bir surette önünüze fırsatlar çıkabilecek. Genel anlamda kişisel gelişiminiz, seyahatleriniz, hukuksal konular ve eğitim fırsatları gündeminizde olacak. 2008’den bu yana sürdürmüş olduğunuz yakın çevre ile olan ilişkileriniz artık istikrarlı bir yol alacaktır. Satürnün,Oğlak burcundaki desteği ile hem ilişkiler adına hem de maddi alanda kendinize yepyeni bir düzen inşa edeceksiniz. Çok çalışmanız gereken aynı zamanda emeklerinizin karşılığını da çok hızlı bir şekilde alacağınız muhteşem bir yıl sizi bekliyor.

Kariyer

Bu yıl kariyerinizde elinizden gelenin en iyisini yapmak için en sağlam adımınızı atmalı ve bir inisiyatif kullanmak durumunda kaldığınızda cesur bir şekilde bunu hayata geçirebilmelisiniz. İnanın bu sefer her şey çok farklı olacak. Hep umutlu ve iyimser yönünüzü korumaya çalıştınız, işte şimdi bu emeklerin karşılığını alma vakti geldi.2018 sizin için farklı bir yıl olacak ve sizler önemli bir dönüşüm fırsatını yakalayacaksınız. Bunu yakalamak zorundasınız yoksa olaylar yine istemediğiniz şekilde tekrar edebilir. Satürn’ün de Oğlak burcunda hareket ediyor olmasıyla eğitim hedeflerinizle, yaşamınız önemli ölçüde yapılanacak. Kariyer hayatınızda ise sektörel değişimler ve olaylara yaklaşım tarzınızı değiştireceğiniz özel bir dönem sizi bekliyor. Birçok akrep satış, pazarlama, medya, eğitim, yurtdışı ticaretler, medya yayıncılık gibi sektörlerde kendilerine profesyonel anlamda yer edinebilirler. Bazı Akrepler yakın çevreleriyle ortaklaşa girişeceği projelerde önemli roller üstlenebilirler.31 Ocak ve 12 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek ay tutulması sizler için oldukça önemli. Bu anlamda kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin hayatıyla daha yakından ilgilenip bazı sorumluluklar alabilirsiniz. Bu alanlarda hayatınız için önemli bir denge kurmak zorundasınız. Şubat ve ağustos arasında oluşacak güneş ve ay tutulmaları ile zaten ev, aile ve kariyer hayatınızda önemli değişimleri işaret ediyor. Şartlar sizi istemeseniz de farklı bir noktaya taşıyacaktır. Ev değiştirmek, ev almak, mülk edinmek, yatırımlar yapmak adına olumlu ve belirleyici bir süreç. Kariyerde terfi edeceğiniz önemli oluşumlar da gelişmiş olacak. Uranüs’ün de artık Boğa burcunda seyretmesiyle ilişkiler kanalıyla hayatınızda farklılaşma ve marjinalite bir süreç oluşacaktır. Mars, haziran ayı sonlarında gerilerken artık Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer ile ilgili çabalarınızda daha dikkatli olun ve girişimlerinizi Mars ileri hareketine geçiş yaptığında yani eylül ayında ortaya çıkartın ve tüm gücünüz ile durmadan ilerleyin.

Aşk ve İlişkiler

Bu yıl, sevginin hayatınızda son derece önemli bir dinamik yapı alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Aynı zamanda bu yıl verdiğiniz kararlar, ilişkinizin ne kadar iyi veya ne kadar kötü olduğunu doğrudan belirleyecek. Her konuda duygularınız daha fazla etkili olacak. Eğer duygularınızı bastırırsanız ilişkileriniz olumsuz yönde ilerleyecektir. Çünkü geçmişteki kadar uyumlu olabilecek bir gücünüz yok artık. 2018, arkadaşlarınızla ve ailenizle olan ilişkilerinizi de önemli düzeyde göz önüne getirecek. Onlara karşı sert bir tutum içinde olmamaya çalışın. Ancak sizi rahatsız eden bir şey yaptıklarında onlara söylemekten de korkmayın. Duygularınıza sadık kalın ve 2018'de başkalarının sizi duygusal anlamda yıpratmasına artık izin vermeyin. Bu yüzden yoğunlaşan duygularınızı pozitif yönde kullanın. İlişkinizden ne istediğinizi veya beklentinizin ne olduğu konusunu eşinizin anladığından artık emin olun. Sizler genellikle doğrudan konuşmayı seven ama olayları dolaylı yönden anlatmaktan hoşlanmayan insanlar olduğunuzdan, bu sizin için daha kolay olacaktır. Bunun dışında tüm bu kararları verdiğinizde artık çocuk sahibi olmak isteyip istemediğinizi de düşünmeniz gerekmektedir. Yakın arkadaşlarınız ve kardeşleriniz vasıtasıyla hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir dönemin kapılarını açarak, kendinize yeni bir yol haritası çizeceksiniz. Jüpiter, Akrepler için derin aşklar ve tutkuların zamanıdır. Jüpiter’in ekim ayına kadar burcunuzda geziniyor olması sizlere ilişkilerinizi yönetme fırsatını verecek. Tabi bu fırsatı verecek ama o tahammül ve sabrı hakkedecek bir partner var mı? Önce buna karar vermeniz gerekmektedir. Uzun zamandır aşkta yüzü gülmeyen akreplerin istediği ilişki fırsatı ayağına kadar gelebilir. Bu bağlamda mayıs ayı sizler için çok önemli olacak. Kadersel bazı tanışmalar ve karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. 26 Haziran ve 27 Ağustos tarihleri aralığında Mars gerilemesi bu konuları hayatınıza kendiliğinden getirecektir. Sonrasında gelişen Venüs Retro’sunun da aktifleşeceği bu süreç başlıyor.5 Ekim ve 16 Kasım tarihleri aralığında eski aşklarla ilgili geri dönüşler ve tekrar başlatmalar, gündemde yer ederken var olan ilişkilerinizde tutkuyu ve aşkı başkalarında bulma noktasına kadar gelebilirsiniz. Bunun için çok dikkatli olmalı, gereksiz yere kendinizi ve sevdiğinizi üzecek tuzak duygulardan kendinizi arındırmalısınız.

Astrolog Aygül Aydın'ın 2018 Tavsiyesi

Bu yıl diğer yıllara göre daha güçlü, daha akıllı ve daha kararlı olmalısınız. 1 Mayıs'tan itibaren Uranüs karşıtlığını yaşamaya başlayacağınız için hayatınızda hızlı ve beklenmedik değişiklikler olması öngörülebilir. Uranüs işin içinde olduğunda değişikliklerin doğası pek öngörülemeyen bir noktada olabilir. Bu ilk giriş biraz şaşırtıcı gelebilir size ve değişen koşullara hızlı bir şekilde tepki göstermenize neden olabilir. Değişime uyum sağlamayı öğrenmek bu yıl önemli bir tema olacak sizler için. Daha yüksek bir bilinç kazanmak kendinize ayrı bir bakış açısı ile bakmanıza olanak sağlayacak. Bu deneyim sizi bambaşka biri yapacak. Yaşananlar size stresli gibi gelse de değişiklikler büyümenizi sağlayacaktır. Artık fiziksel, maddi ve manevi dünyalarda bir büyüme ivmesi gayet mümkün gözüküyor. Karşınıza çıkan fırsatların en iyisini seçmek için ılımlı olmaya ve araştırmaya ihtiyacınız var. Uranüs hayatınıza bir şekilde artık dâhil olmaya başladığı için daha açık fikirli ve esnek olmanız sizin daha çok başarılı olmanızı sağlayacaktır.1 Eylül sonrası yönetici gezegeniniz Plüton'un Jüpiter’e sağlayacağı destek ile büyük bir mucizenin kapınızı her an çalacağını öngörebiliriz. İYİ SENELER!

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

YAY

Yay Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Yay burçları, bu sene artık tüm zorlukları geride bırakarak yeni bir yıla giriş yaptığınızı bilmelisiniz. Kendinizi artık kutlamalısınız. Birçok zor sınavdan başarıyla geçtiniz ve artık ödüllerinizi almanızın zamanı geldi. Yönetici gezegeniniz Jüpiter, Akrep burcunda hızlıca ilerlerken ilerlediği burcun(Akrep) yönetici gezegeni olan mars ile birlikte hareket ediyor olması yapmanız gereken her ne varsa hiç durmadan hedefe doğru koşmanız gerektiğini sizlere söylüyor. Hedeflerinize artık yürüyerek değil koşarak ulaşmalısınız. Bu yıl konuşulacak önemli konularınız ve gitmeniz gereken yerleriniz var. Ocak ve nisan aralığı 2015-2017 arasındaki sınavlarınızın önemli sonuçlanmalarını hayatınıza çekiyor. Her yıl hayatınızda inişler-çıkışlar olsa da bu yıl büyük çıkışlar yapacaksınız. Sabır, burada sizin en önemli silahınız olacaktır. Hayat size toparlanmayı ve plan yapmayı öğretiyor olacak. Sizin buna cevap vermeniz gerekli ki ödüllerin devamı gelsin.

Kariyer

Mart ayında geri hareketine başlayan Jüpiter gezegenin gerilemesi sizlere, mesleki ve sosyal hedeflerinizi ilerleten dikkatli gözlemler ve hesaplamalar yapma zamanınızın geldiğini hatırlatır. Jüpiter, mart ayından, temmuz başına kadar bu gerilemeyi yaparken harcamalarınız azalabilir ve tasarruf etmek ya da birikim yapmak adına önemli kolaylıklar sağlayabilir. Bu yıl maddi olanaklarınızı mantıklı ve doğru verilen sağlam kararlarla büyütme yılı. Kariyerinizde disiplin ve hızlı bir çalışma temposu sizleri bekliyor. Bunlar gelecekte ki beklentilerinizi daha sağlam oluşturacak temelleri işaret etmekte. Bu yıl paradan tasarruf ederek yaşamınızı daha iyi noktalara getirmeyi amaçlıyor olacaksınız. Ailenizle ilgili maddi bağlantılarınızı koparmak isteyebilir ve finansal anlamda özgür olmak için kendi ayaklarınızın üstünde durmanız gerekebilir. Maddi anlamda kendinizi disipline etmeniz gereken konular hayatınıza girecek. Eğer finansal anlamda sorumsuzca davranışlar gösterirseniz hukuksal konularda bazı problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Temkinli olmanız ve kariyeriniz ile ilgili finansal konularınızı eşit dengede tutmanız gereken bir dönem. Eğitim ve seyahatler bu yıl fazlasıyla hayatınızda yer edineceği için bazı harcamalardan fedakârlıklar yapmanız gerekebilir. Şubat ve sonrasında tanıtım, medya, pazarlama alanında kendinize yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz.16 Mayıs ta Uranüs’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber çalışma hayatınız da ve çalışma şartlarınızı daha da modernleştirme adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

31 Ocakta ki Ay tutulması ile birlikte kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin hayatında gelişen önemli konulara tanıklık edebilirsiniz. Öğrendiğiniz konular ve iletişimlerinizin güçlü olması, sizi daha da farkındalık sahibi bir birey haline getirecektir. Kasım ayına kadar kendinizi eğitimle ilgili konularda geliştirmeye bakın. Kasım'dan sonra Jüpiter’in burcunuza girmesiyle birlikte hayat sizin için daha da mükemmel bir hal alacak. Uzun vadeli girişimlerinizi ve hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirebileceğiniz fırsatlar sizlerle beraber olacak. Yurtdışı bağlantılı projeleriniz hızlanabilir. Yabancılarla olan ticari projeleriniz hareketlenebilir. Jüpiter’in 12.evden geçişi kasım ayına kadar olan süreçte psikolojik anlamda sizi rahatlatabilir. Artık, ruhunuza iyi gelen tüm dönüşümleri hayatınıza çekiyorsunuz. Parasal kazancınızın oldukça yükseleceği güçlü bir yıl sizinle birlikte olacak. Para kazanmayı ve kazancınızı arttırma yollarını öğrenin. Gerekirse bunun için deneyimli kişilerden akıl alın.

Aşk ve İlişkiler

Yılın ilk başlarında ilişkilerinizde karışıklık ve kararsızlıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Aldanmalar ve aldanışlar hayatınızda daha görünür bir şekilde karşınıza çıkabilir. Doğru verdiğiniz kararlardan bile emin olmanız gereken bir süreç. İsteklerinizi ve beklentilerinizi ilişkilerinizde doğru yönlendiremeyebilirsiniz. Kasım ayına kadar bu tarz aldanma ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Kasım ayından sonra ilişkisel anlamda önemli şanslar ve fırsatlar sizinle beraber olacak. Temmuz 2018 güneş tutulması size canlandırıcı bir enerji patlaması ve girişim ruhu verecek. Bu, kendinizde artan güven ve içinizden gelen coşku ile dikkatinizi kişisel hedeflerinize ve mesleki hayatınıza odaklayabileceğiniz anlamına gelir. Bu güçlü tutulma etkilerini yok saymayın ve bir kenara not alın. Zira bu yeni bir iş bulmak, finansal yatırım yapmak ya da evlilik gibi kararlar almak adına doğru bir zamana işaret ediyor. Çalışkanlığa saygı gösteren üstler ve otoriteler yanında iyi bir izlenim bırakacaksınız. 2018 yılında yaşanacak Merkür gerilemesi de var olan ilişkilerinizdeki iletişimi az da olsa etkileyebilir. Bazı güç çekişmeleri nisan ayı itibariyle ortaya çıkabilir. İlişkilerinizi korumak ve daha iyi bir yöne çekmek için kasım ayında, Merkür Yay'da gerilediğinde, karar vermek için daha fazla gayret göstermeli ve öfkeli davranmadan hareket etmelisiniz. Aralık başında Retrograd sona erdiğinde, Merkür in Akrep burcundaki hareketi sizi sevgi ve aşk anlamında daha iyileştiren bir noktaya getirecek ve sizin için pişmanlıklar söz konusu olmayacaktır.
Ekim ayında ve Kasım ayının ilk yarısında Venüs, önce Akrep’te gerilemeye başlayacak ve sonra Terazi'ye kadar gerileyecek. 16 Kasım’dan sonra hayatınızdaki aşk veya size sevgi duyan biri nasıl ortaya çıkacak ya da siz duygusal potansiyelinizi nasıl maksimize edeceksiniz, bunu daha iyi göreceksiniz. Bu anlamda ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyın ve bunu size verilmiş güzel bir fırsat olarak görün.

Astrolog Aygül Aydın'ın 2018 Tavsiyesi

Bu yıl mesleki ve sosyal hedeflerinizi ilerletebileceğiniz, dikkatli gözlemler ve hesaplamalar yaptığınızda kalıcı başarılar yakalayacağınız bir yıl. Yönetici gezegeninizin nisan ayında yapacağı gerileme hareketi, sizleri Satürn yay zamanlarından eksik kalan, tamamlanmayan konularla tekrar yüzleştirebilir. Bu alanda sakin olmayı ve sorunları tamamen çözmeyi tavsiye ediyorum. Aşk ve ilişkilerin, temmuz ayındaki Yengeç tutulmasıyla beraber netlik kazanacağını ve bu zaman dilimine kadar yeni bir şeyleri başlatırken daha dikkatli ve kontrollü olmanız gerektiğini söyleyebilirim.14-15 Nisan tarihlerinde sizi zirveye taşıyacak olaylar deneyimleyebilirsiniz. Bu dinamik etki, olumlu değişimlerin içinde bir de başarı getiriyor. Kendinizi değişime zorlamak zorunda değilsiniz ama beklenmeyen değişikliğe tepki göstermek yerine hemen uyum sağlamak zorundasınız. Bu, yaşamınızdaki artan güç, nüfuz, kişisel büyüme ve zenginlik yaratma ile ilişkili doğal bir gelişmedir. Sizi daha üst seviyeye çıkarmak için güçlü güçler perde arkasından destekleniyor. Unutmayın... Paraya ihtiyacınız yokmuş gibi çalışın. Hiç incinmemişsiniz gibi sevin. Kimse izlemiyormuş gibi de dans edin.

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

OĞLAK

Oğlak Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Oğlak burçları, Satürn sizin yönetici gezegeniniz ve artık yönettiği evine giriş yapıyor. Zaten sizler, disiplin ve çalışkanlığın bilincinde olan kişiler olarak dünyaya geliyorsunuz. 2008 yılından bu yana Plüton gezegeninin de oğlak burcunda hareket ediyor olması sizleri oldukça yapılandırdı ve Uranüs gezegeniyle yaptığı sert açılar sizleri bazı konularda istemeseniz de değişime zorladı. 2,5 yıllık önemli bir transit içinde olacaksınız. Hayatınızda bazı şeyleri yıkıp yeniden inşa etmek zorunda kalabilir belki de uzun zamandır hayalini kurduğunuz şeyi inşa etmek adına önemli bir başlangıçta bulunma cesareti sergileyebilirsiniz.

Kariyer

Satürn, nisan ayından eylül ayına kadar geriye doğru gidiyor olacak. Bu dönemlerde kariyerinizde sabırsız ve belki de endişeli bir his içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Zorluklara veya engellere takılı kalmayın. Metodik olarak onların üzerinden hızlıca geçin ve her zamankinden daha iyi organize olmuş bir şekilde ortaya çıkın. Satürn etkisiyle karizmanızın ve otoritenizin arttığı önemli bir süreç başlıyor. Yepyeni bir düzen ve kariyeriniz için de yepyeni sorumluluklar getiren bir zaman dilimindesiniz. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter’in Akrep burcunda hareket etmesi ve Satürn ile destekleyici açı yapması sebebiyle size emeklerinizin karşılığını bolca vereceğini işaret etmekte. Uranüs’ün 15 Mayıs'tan sonra Boğa burcuna geçiş yapması ile önümüzdeki 7 yıllık bir süreçte sizlere daha farklı bir bakış açısı kazandıracağını müjdeler vaziyette. Arkadaş çevrenizde bazı değişimler söz konusu olabilir. Kasımdan sonraki tutulmalar sizi daha da hareketli bir noktaya getirecek. 31 Ocak'ta yaşanacak tutulma ile parasal ve finansal anlamda bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Önemli yatırımlar yaparken bazı ortaklıklarınızı da sonlandırabilirsiniz. 26 Haziran'da yaşanacak Mars gerilemesi sizleri bu dönemde, ilişkiler yönünden oldukça farklılaştıracak. Yıl içindeki tutulmalar ortaklaşa parasal konularda size önemli fırsatlar getirecek. İş hayatınızda becerileriniz artık önem kazanmaya başlıyor. Markalaşma noktasında önemli işler yapacaksınız. Başkalarının parası veya istihdam kaygısı, çoğunlukla şubat ve mart aylarında kendi aranızda rekabet ortamları oluşturabilir. Mücadelenizi ortaya koymak zorundasınız. Uranüs mayıs ortasında Boğa burcuna geçiş yapacak. Bu zaman diliminde nakit akışınız veya hisse senetleri istikrarsızlaşabilir, bu yüzden bu gibi konularda yetkili bir ağızdan yardım almanızda fayda var. Jüpiter, mart ayının başlarından temmuz ayına kadar geriye doğru gidiyor olacak. Bu dönemde bütçeleri yeniden yapılandırmanız faydanıza olacaktır. 26 Haziran sonrası Mars, Kova’dan Oğlak burcuna doğru geri harekette bulunacak. Ağustos’un sonuna kadar ılımlılığı ve uyumu hem çevrenize hem de kendi iradenize karşı elden bırakmayın. Zaten tüm yıl boyunca Oğlak burcundaki Satürn size sabırlı ve ılımlı olma noktasında denge sağlayacaktır.

Aşk ve İlişkiler

Temmuz sonrasında uzun süreli ilişkilerinizde önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Jüpiter’in Akrep burcunda hareket ediyor olması sizlerin, seyahatler veya idealler konusunda oldukça cesur girişimlerde bulunmanıza destek olacak. Venüs Retro’su 5 Ekim -16 Kasım arasında eski bir dostluğu aşka dönüştürebilir. Sizi şifalandırabilir. Ruhunuzun aradığı dostluğu ve yol arkadaşlığı yapabileceğinizi düşündüğünüz biriyle karşılaştırabilir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz önemli bir noktaya gelecek. Daha dışa dönük tavrınız ve grupsal çalışmalarınız, sizlere önemli dostluklar kazandırabilir. Kişisel gelişiminiz veya kendinizi iyi hissedeceğiniz seyahatlere önem vermeniz gereken bir yıl içindesiniz. Evli olanlar ilişkilerini önemli düzeyde yapılandırmak isteyecekler. Belki evliliklerini bitirme kararı alabilir belki de tekrar başlama noktasına gelebilirler. Eğer problemleriniz 2017 yılının temmuz-ağustos aylarında gerçekleşen güneş tutulması fazlarında yükseldiyse bu demek oluyor ki önümüzdeki birkaç yıl daha bu olaylar tekerrür edebilir. Bu yüzden daha net ve kararlı tavırlar içinde olup daha ileriyi gören bir yapıda olmanız gerekebilir. Romantik hayaller içinde olabilirsiniz ancak nisan ayındaki Merkür gerilemesi sona erinceye kadar hayatınızda çok fazla istikrar beklemeyin. Ağustos ayında tanışacağınız biri ile ilişkiniz oldukça anlam kazanabilir ve sizinle ilgilenmek isteyen biri ile ciddi bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Bunu başka bir ilişkiye meydan okuma olarak düşünmeyin asla. Bu dönemde Mars gerilemesi olacağı için tutkularınızı kontrol edebilirsiniz. Kuzey Düğümü ve Asteroid Ceres yıldızının bu alanda tutulmalarla olan etkileşimi size mucizevi bir kapıyı açıyor olacaktır. Buna karşı karar vermek noktasında korkularınız olabilir ama göz ardı da edemeyeceksiniz. Venüs, ekim ayının başından kasım ortasına kadar gerileme hareketinde bulunacak. Bu zaman diliminde ilişkinizde bir adım geri çekilin ve potansiyel bir ilişki üzerine yeni bir perspektif elde edin. Venüs düz hareketine dönene kadar da hiçbir ciddi taahhütte bulunmayın.

Astrolog Aygül Aydın'ın 2018 Yılı Tavsiyesi

İş hayatınıza daha fazla kanalize olmanız gereken ve bu süreçte beklenmedik konuları doğru ve öngörülü bir şekilde yöneterek hareket etmeniz gereken bir yıl içine girdiniz. Artık, plan ve projeleriniz için harekete geçmek, anlaşmalar yapmak adına çok önemli bir dönem. İlişkilerinizde yolunda gitmeyen ve size baskı yapan konuları artık tamamlamayı öğrenmelisiniz. Mutlu olmayı tercih etmelisiniz. Kariyerinizi bu yıl inşa etmeniz sizi oldukça rahatlatacak bir noktaya getirecektir. Yaşamanın amacı, hoşa gitmeyen şeylerden kaçmak değil; hoşa gitmeyen şeyleri yenmektir. Boş zaman diye bir şey yoktur. Ne yapacağını bilmeyen insan vardır. Bu yıl hedeflerini ortaya koy ve çok çalış. Emin ol zafer sadece inananlarındır. Şu anda bu sürecin sizin lehinize çalışması için gerekli olan tek şey, değişimin mümkün olduğuna inanmakla beraber işe başlamaktır. Geçmiş önemli değildir. Geçmişte işe yaramayan hiçbir şeyin, bugün yapacaklarınızla herhangi bir şekilde ilgisi yoktur. Şu anda yapacaklarınız, geleceğinizi şekillendirecektir. Hemen şimdi kendi kendinizin dostu olup, olanlar için kendinizi yıpratmak yerine, derhal sorunlarınızın çözümü üzerinde yoğunlaşmalı ve bir an önce harekete geçmelisiniz.

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

KOVA

Kova Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Kovalar, zorlukların üstesinden azminizle geleceğiniz, önemli başlangıçları oluşturabileceğiniz bir yıl olacak 2018.Yılın ilk yarısı yaşamınızda oluşan kariyer başlangıçları ve bazı değişimler sizleri kararsızlığa itiyor olabilir ama bu tuzağa asla düşmemeniz gerekiyor. Hayatınızın farklı alanlarında rekabete karşı yoğun önlemler de almanız gerekebilir. Yılın en önemli gökyüzü hadisesi 28 Temmuzdaki Kova burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması olacak. İlişkilerinizde ego savaşlarına dikkat etmelisiniz. Beklentilerinizi şekillendirmek adına şubat ayı belirleyici bir zaman dilimine işaret etmektedir. Uyum ve denge arayışınız bu anlamda hassas bir hal içerisinde olabilir. Hayatınızla ilgili yeni yönler çizmeniz adına bazı başlangıçlar yapabilirsiniz. Mart ayı uzun zamandır beklediğiniz finansal projelerde artık sonuçlanma ve tamamlanma süreçlerine işaret ediyor olacak.

Kariyer

Hırslarınız ve istekleriniz kariyerinizi adeta dönüştürüp farklılaştıracak. Şubat ve mayıs ayları bununla ilgili çok dikkat çekici gözüküyor. Beklentilerinizi karşılamayan bir kariyer öyküsü artık hayatınızda son bulacak ve yerine yenisini inşa etmek isteyeceksiniz. Bu yıl; ek gelirler, kazançlar ve primlerden yana bereketli ve şanslı bir zaman dilimi içerisindesiniz. Kazandıklarınızı da aynı şekilde borçlanarak yatırım yapma ihtiyacı içeresinde olabilirsiniz. Eğitim ve öğretim konuları hayatınızda önem kazanabilir. Kendinize yeni ufuklar açacağınız kariyer öykülerine cesaretle atılmak isteyeceksiniz. Reklam ve pazarlama alanında çalışan Kovaları başarılı bir zaman dilimi beklemekte. Yıl boyunca olumlu gezegen yerleşimleriniz sayesinde mesleki hayatlarınızda iyi bir performans sergileyeceksiniz. Hırslarınız ve istekleriniz sizlere şubat ayından sonra yeni bir yön verecektir. Yıl ilerledikçe tanınma, ün kazanma ve finansal başarılar elde etmeye oldukça açıksınız. Bu süreç elbette ki kolay olmayacak. Hem savunma hem de saldırma kolay bir savaş değildir. Ama hem kariyer şartlarınızı korumalı hem de bu şartları adım adım iyileştirecek girişimlerde bulunmalısınız. İşyerinizdeki yetkili kişilerle ve meslektaşlarınızla samimi ilişkilere girmeye çalışın. Taktik ve diplomasi kariyer alanınızda harikalar yaratacaktır. Zorlu durumlar, ağustos tutulmaları ile ortaya çıkabilir. Bunlarla baş edebilmek için iç enerjinizi kullanmak ve bu zaman dilimine kadar kendinizi güçlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yıl hayatta kalmanın anahtarı, çevreniz ile olan ilişkilerinizin gücü olacaktır.İlk yarıyıl iş yerinizdeki konumunuzu korumak, yılın ikinci yarısı size verilen yeni bir görev ile karşılığını bulacak sizi daha da üst noktalara taşıyacaktır.

Aşk ve İlişkiler

Bu yıl kova burçları, aşk hayatlarının kalitesini önceki yıllara göre daha da arttıracaklar. Partnerinize daha da yakınlaştığınız bir zaman dilimi içine giriyorsunuz. Bununla birlikte, ilişkileriniz sizin için daha fazla yakınlaşma ve uzlaşma çağrısında bulunulmakta. Hali hazırda bir ilişki içinde olanlar kendilerini, partnerleriyle özgür bir iletişim kurabilecek kadar olgunlaşmış bulacaktır. Bu sene hayatınıza giren anlaşmazlıkların gel gitini ortadan kaldırmanız gerekiyorsa, dönemin anahtar kelimeleri paylaşmak, konuşmak ve ilgi seviyesini arttırmak. Yanlış anlaşılmaları ve çekişmeleri artık azaltın. İlişkilerinizin sıcaklığını ve samimiyetini arttırın. Eşinize açılmak, ilişkinizde gecikmiş samimiyeti ve onun hakkındaki iyi düşüncelerinizi paylaşmak size ve ona mutluluk getirecektir. Değerleriniz ve sevgiyi ifade etme tarzınız arasında partnerinizle oluşan uyumsuzlukları onarmak için iyi bir zaman dilimi.
Aidiyet duygusunun içsel anlamda onaylanmasını istediğiniz bir süreçtesiniz. İlişkilerinize bu anlamda sahip çıkmalısınız. Egolarınız, sevginize zarar vermediği sürece ilişkinizde daha huzurlu bir dönem yaşayacaksınız. Sevgilinizle arkadaş olabilmek en büyük hayalinizken bunu gerçekleştirmek isteyeceğiniz reformlar yapmak isteyebilirsiniz. Bununla ilgili nisan ayı belirleyici bir zaman dilimi olacaktır. Mayıs ve haziran süreçlerinde beklentilerinizi karşılayan romantizm rüzgârları hayatınızı sarıp sarmalıyor olacak. Şubat ayı bununla ilgili önemli bir zaman dilimiyken haziran-temmuz süresince eski ilişkiler veya eski aşklarınızla bazı günü birlik ilişkiler kafa karışıklığı yaratabilir. Burada net ve kararlı davranmanızda fayda var. Bekâr kovaların Şubat'ta başlayan ilişkilerini Ağustos'ta ciddi kararlara kadar gidebilir.

Astrolog Aygül Aydın'ın 2018 Tavsiyesi

Mayıs ayında karşınıza gelen fırsatları kaçırmamalı ve iyi bir değerlendirme aşamasına girmelisiniz. Tabii ki, ani ve sürpriz oluşumların içerisinde yer almak güzel sonuçlar getirirken bazen de beklenmedik sorunlar da doğurabilir. Bu tür durumlar da muhakkak bir ‘’b’’ planınızın da olması gerekli. Bu yıl, dengeli bir yaklaşım içinde olmanız gerekiyor. Bu dengeyi siz, çevrenizden bir beklenti haline getirmeden kendi tarafınızdan belli ayarlamalar ve uzlaşmalar içerisinde yapmalısınız. Bu yılın gezegen ve transit etkileri sizin üzerinizde uzun vadede isim ve ün kazanacağınızı sağlamak için oldukça elverişli gözüküyor. Çevreniz ile bu yıl iyi ilişkiler kurup belli networkler oluşturun. Yeni başlattığınız aşk ilişkilerinizi dikkatle ele alın. İlişkide belli bir güven oturttuğunuzdan artık duygusal benliğinizi daha iyi aydınlatacak bir durum içine gireceksiniz. Bu sene başkalarının duygularına ve düşüncelerine karşı daha hassas olun. Amaçlarınızın peşinde giderken, sabır ve esneklik duygusunu yitirmeden hareket ederseniz bunun sizin için daha faydalı olduğunu göreceksiniz. Hemen, küçük dahi olsa bugün yapabileceğiniz bir eylem üzerine yoğunlaşmalı ve dikkatinizi o noktada toplayıp daha da hedefinizi büyütmelisiniz.

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

BALIK

Balık Burcu 2018 Yılına Genel Bakış

Sevgili Balıklar, 2018 yılında gezegenler ve yıldızlar sizin adınıza olumlu yönde çalışıyor olacak. Bu yıl hayatınızda artık önemli bir döneme giriyor olacaksınız. Uzun zamandır yanıp tutuşan arzu ve hırslarınız artık sizi kanatlandırmaya başlayacak. Yaşam biçiminiz, kariyeriniz ve gelecekteki kişisel yaşamınız için belirli radikal değişiklikler yapmanıza cesaret verecek bir yıl içine giriyorsunuz. Bu yılın ilerleyen döneminde hayatınızdaki en iyi kazanımları elde etmek için enerjinizi doğru bir şekilde planlamalısınız. Duygularınızın serbestçe dolaşmasına artık müsaade etmeyin. Olaylara olan keskin bakış açınız ve yıl boyu güçlü bir şekilde işleyen sezgileriniz size her zamankinden daha fazla yardımcı olacak. Yılın başındaki Oğlak geçişleri ve Satürn oğlak transiti, sizlere hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek adına çok önemli fırsatlar sunacak. Mayıs ayında, Uranüs'ün boğa burcuna geçişi ile uzun zamandır duyduğunuz maddi kaygıları yıl boyunca tekrardan gündeme getirebilir. Maddi ihtiyaçlarınız her ne kadar önemli olsa da hayallerinizi de görmezden gelmeyeceksiniz.

Kariyer

Kariyer hayatınız, bu yıl sıkı çalışmanız ve bağlılık duygunuzu ortaya koymanızla beraber doğru orantılı hareket edecek. Yılın ilk çeyreğinde çabalarınız iyi sonuçlar vermeye başlayabilir. Bu yıl mesleki faaliyetlerinizde bir uzmanlık edinmeye çalışın. Bir veya en fazla iki projeye odaklanın ve enerjinizi aynı şekilde kullanın. Bu yıl yurtdışı seyahatleri ve benzeri yollarla büyük profesyonel başarılar elde edebileceğiniz büyük bir yıl olacaktır. Yılın ortasında, balıklar için önemli ve hızlı değişimler söz konusu olabilir. Bunu nisan ayındaki Satürn gerilemesinde daha iyi fark etmeye başlayabilirsiniz. Dürtüsel olarak hareket etmeyin. Hayatınızı daha güçlü bir yönde ilerletmek adına istikrarlı tahammüllü davranmak size daha iyi sonuçlar getirecektir. Kişisel ihtiyaçlarınıza karşı artık daha duyarlı olacaksınız.Harcamalarınızı dikkatli ve planlı bir şekilde yönetmeyi öğrenmelisiniz. Kişisel ve mesleki açıdan parasal güç anlamında kazanım sağlamak için bu dönemleri emlak, arazi yatırımlarına yatırım yaparak değerlendirmek sizin için daha kârlı olacaktır. Yönetici gezegeniz Neptün’ün haziran ayında geri hareketinde bulunmasından dolayı bu sürece kadar finansal hareketlerinizi iyi değerlendirmeli ve rüzgâra karşı hareket etmemelisiniz. Geçmiş dönem yatırımları bu yılda olumlu yanıtlar verebilecek.28 Temmuz Kova burcundaki Ay tutulması sizleri iş alanınız veya kariyeriniz ile ilgili önemli bir terfiye veya yepyeni bir başlangıca kadar sürükleyebilir. Bu zaman dilimine kadar daha öngörülü hareket etmeniz lehinize olacaktır. Önceki yıllara göre finansal açıdan oldukça iyi bir yıl sizleri bekliyor . Yeter ki siz gücünüzü ve aklınızı hangi yönde kullanacağınızı bilin.

Aşk ve İlişkiler

2018 yılı önemli tanışmaları ve yeni başlangıçları hayatınıza getirebilecek çok güçlü bir yıl. Duygusal anlamda bu tarihe kadar kendinize hiç olmadığınız kadar güveneceksiniz. Ruhunuzun olgunlaşamadığı alanları tek tek temizleyip hayatınızdan çıkartacaksınız. Bu yıl aşk hayatınızda mart ayına kadar kendinize bir hazırlık planı belirleyin. Mart ayında tanışacağınız kişiler bu sene hayatınızda duygusal dünyanızda önemli bir yer açacak çünkü. Temmuz ayında gerçekleşecek tutulma ile ilişkinizi ciddi bir noktaya getireceksiniz. Aile ilişkileriniz ve partnerinizin ailesi ile ilgili önemli bir denge unsuru oluşturmanız gerekebilir. İlişkilerdeki çatlakları ve yanlış anlamaları çözmek için kendinize zaman ayırın. Ekim ayındaki Venüs gerilemesi, eski aşk ve ilişkilerinizin tekrardan gündeme gelmesi ile var olan ilişkilerinizin zarar görmesine sebep olabilir. Bu dönemde partnerinizden şüphe duyabilirsiniz. Eşinizle yanlış anlama ya da görüş farklılığı ortaya çıkması durumunda, onunla ya da kalbinizle konuşun ve sizi saran tüm olumsuzlukları yok etmeye çalışın. İlişkilerinizin başarılı olması için bu söylenenleri tam olarak anlamanız ve uygulamaya geçmeniz size çok büyük artılar getirecektir. Zira 2018 size bu anlamda yardımcı olmak için göz kırpıyor.

Astrolog Aygül Aydın'ın 2018 Yılı Tavsiyesi

Satürn, nisan ayında geriye doğru gittiğinde, planlarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Bütün cephelerde iç gözlem için iyi bir zamanda olduğunuzu ve bunu iyi bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yılın ikinci yarısı gerçekleşecek olan mars Retro’su temmuz aylarında size oldukça önemli şans ve fırsatlar getirecektir. Kararlılık ve bağlılık duygunuz Mars'ın transit geçişlerinde daha çok artacaktır. Bu geçiş sizin yanlış kararlar vermenize neden olabilir. Bu nedenle bu süre zarfında kendi aklınızı kullanmak güven duyduğunuz insanlardan yardım almak daha akıllıca olabilir.2015 yılından bu yana yorulduğunuz ve niye bunları yaşadığınızı sorguladığınız dönemin bu yıl size neden yaşattığını daha iyi anlar olacaksınız. Kasım ayında Jüpiter artık Akrep'ten ayrılıyor ve kendi yöneticisi olan Yay burcuna geçiyor. Hayatınızda partilerin başlamasına izin verin!

Demem o ki; 2018 Yılında sırtınızdan vuran tek şey akşam güneşiniz olsun. Mutlu seneler…

False