GeriCinsellik 5000 erkek seksi kadının tanımını yaptı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

5000 erkek seksi kadının tanımını yaptı!

5000 erkek seksi kadının tanımını yaptı!

"Vee anketimiz sonuçlandı! 20 soruluk anketimize katılan tam 5000 erkek "seksi kadınının" tanımını yeniden yaptı. İşte sonuçlar!"

Buna göre en seksi kadın, açık ara farkla yüzde 32,3'lik oyla Jessica Alba İkinci yüzde 25,3 oyla Jenifer Lopez, üçüncü ise yüzde %8,7 lik oyla Tuğba Büyüküstün... En az seksi
bulunan ünlü ise yüzde 1,3 oyla Hande Yener...

BAKIMSIZ OLMAYIN DA!

Anketimize katılan 5000 erkek, bir kadında en çok dayanamadığı şeyin "bakımsızlık" olduğunu belirtti. Bir kadının "evlenmek istemesi" ise sanılanın aksine erkeklerin hoşlandığı bir durum olduğu ortaya çıktı. Anketin diğer çarpıcı sonuçları ise şöyle; Erkeklerin yüzde 35,7'si incecik bir bedeni, yüzde 33'ü ise balıketi bir bedeni tercih ediyor.

HAMİLELER DE SEKSİDİR!

Hamile bir kadını seksi bulanların sayısı yüzde 29! Erkekler eğer çok kilo almazlarsa ve bakımlı olurlarsa, hamile bir kadının çok seksi olabileceğini konusunda hemfikirler.

SEKSİ KADIN KENDİSİ GİBİ KOKAR!

Anketimize katılan okurların yüzde 37'si, "seksi kadın nasıl kokar?" sorusuna"Parfüm sürmez, kendi kokusu yeteri kadar seksidir" yanıtını verdi. Yüzde 26'sı çiçek, yüzde 23'ü baharatlı ve oryantal, yüzde 12'si ise şekerli kokuları tercih ettiğini belirtti.

ERKEKLER OLGUN KADIN TERCİH EDİYOR!

Ankete katılan erkeklerin yüzde 64 gibi büyük bir oranı, yaşça kendinden büyük ve bakımlı kadınları kendinden küçüklere göre daha seksi buluyor! Yaşça olgun kadınları itici bulanların sayısı ise yüzde 7! Yüzde 28'i ise yaşça olgun kadınlar için "bana uymaz" diyor.

MASUMİYET VE ROMANTİZM HALA BİR NUMARA

"Bir kadının hangi hali size seksi geliyor?" sorusuna yüzde 41'lik oyla "Masum ve romantik" şıkkını cevaplayan erkekler, en az soğuk ve mesafeli tavırları seksi buluyor, yüzde 10! Seks bombası halini seksi bulanların oranı yüzde 26, çılgın halini seksi bulanların oranı ise yüzde 20...

Erkeklerin yüzde 48'i ise içten bir gülümsemeyi, seksi bir gülümsemeye tercih ediyor. Yüzde 62'si aşksız seksi "Tatsız tuzsuz" buluyor.
Yüzde 44'ü spor-şık giyinen kadınları, baştan sona çok seksi giyinen kadınlardan çok daha fazla seksi buluyor.

Yüzde 46'sı uzun boylu ve hafif balıketi kadınları seksi buluyor. Uzun boylu ve zayıfları seksi bulanların oranı yüzde 23, kısa boylu ve zayıflar, yüzde 15, atletikler, yüzde 8, kısa boylu ve balıketi ise yüzde 6!

Erkeklerin yüzde 32'si esmer kadınları seksi buluyor. Yüzde 19'u sarışınlar, yüzde 15'i kumrallar, yüzde 7'si ise kızılları seksi buluyor. Fark etmez diyenlerin oranı ise yüzde 15!

Erkeklerin yüzde 32'si eğer çok aşıksa "boşanmış ve çocuğu olsa bile" sevdiği kadınla evlenebileceğini belirtti.

Erkeklerin "hiç aldattınız mı" sorusuna verdiği yanıt ise hayli şaşırtıcı. Yüzde 49'u "Hayır asla", yüzde 25'i "evet sadece 1 kez", yüzde 11'i ise "Düşündüm ama cesaret edemedim" yanıtını vermiş.


False